Ким Кардашиян обмисляла да се свърже със съпругата на бившия си Кание Уест - Бианка Ченсори, за да я предупреди, че може да се превърне в "марионетка" на рапъра.

Според източници на изданието "Page Six" риалити звездата, която бе омъжена за носителя на "Грами" в продължение на осем години, е "изумена" от скорошното поведение на бившия си съпруг на публични места. Точно това негово отношение я е провокирало да поговори с настоящата му жена. "Ким наблюдава ситуацията с Кание и Бианка с отворена уста и не може да повярва колко много й напомня на това как той се държеше с нея", разказва запознат с историята на бившите пред списание "Closer". Припомняме, че наскоро Уест и Ченсори се ожениха и бяха заснети в речно такси по прочутите канали на Венеция в Италия. Въпреки спокойната разходка, която си спретнаха, изпълнителят бе хванат със свалени панталони и изложи на показ задните си части пред туристите в съседните лодки. 

Иначе източникът допълва, че според Ким Бианка е била "перфектната жена" за Уест, що се отнася до външния й вид, но е "притеснително, че не си е взел поука" от това как е редно да се отнася с хората, както и на публични места. По негови думи Кардашиян била "изплашена" как взаимоотношенията им крайно приличали на тези, които самата тя имала с Кание, визирайки и облеклата, които Бианка носи. По време на италианската си почивка полицията е получила десетки обаждания от възмутени граждани, които настоявали Ченсори да бъде арестувана или глобена, заради скандалните визии, с които се разхождала по улиците.

"Кание е маниак на тема мода, а тоалетите, които определя за Бианка могат да излязат извън рамките на нормалното", казва източникът. Жената до Уест се отказа от традиционните методи на обличане и непрекъснато оставя малко на въображението.

View this post on Instagram

A post shared by Kanye West (@kanyethegoatwest)

"Според Ким не си заслужава славата, ако си марионетка на някого", добавя още запознатият. "Тя би искала да ѝ отвори очите и да я вразуми, преди да е станало твърде късно."

Снимка: Getty Images

Иначе що се отнася до разходката им с лодка - Кание вече няма да показва задни части из Венеция, защото той и съпругата му Бианка Ченсори са получили доживотна забрана от венецианската компания за лодки "Venezia Turismo Motoscafi", след непристойно поведение, заяви предприятието пред "Daily Mail". В изявление до изданието компанията твърди, че служителите ѝ "изобщо не са знаели", че носителят на "Грами" е свалил панталоните си на борда, докато снимките не са станали публично достояние.