Ким Кардашиян и звездата от Националната футболна лига Одел Бекъм-младши са в сериозна връзка, разкриха техни познати, като според тях двойката се е стремяла да запази романса си в тайна от уважение към сина му - и в опит да избегнат някаква негативна реакция от страна на Кание Уест.

43-годишната риалити звезда и 31-годишният спортист са заедно от септември 2023 г., когато всъщност започнаха да нарастват и спекулациите за потенциалните им интимни отношения. С днешна дата връзката им е преминала на едно по-дълбоко ниво.

"Ким е обвързана с Одел от миналото лято и смяташе, че е успяла да го запази в тайна. В момента не се вижда с никой друг", каза източник пред Daily Mail.

Двамата изглежда са наясно, че връзката им вече не е тайна, затова и не скриха, че са заедно в Лас Вегас, където бяха за финала на Супербоул. Те дори бяха заснети на излизане от хотела, в който са настанени.

Ким и Одел решили в началото да запазят връзката си в тайна, за да предотвратят възможността риалити героинята да бъде обвинена, че е разрушила семейството му.

Причината е, че двамата започват връзка малко след раздялата на Одел с дългогодишната му половинка и майката на 1-годишния му син Зин, Лорън Ууд. Те се разделиха през септември миналата година, като малко след това Кардашиян вече заела мястото й.