На Ким Кардашиян явно не ѝ върви напоследък. Преди дни тя и публикува снимка в своя Инстаграм профил, която е част от рекламната кампания, в която участва сестра ѝ Кайли Дженър, за представяне на новия им парфюм. Изненадващо обаче на снимката Ким се озова с шест пръста на левия крак.

Вижте кадъра >>

Не е ясно дали това е зрителна измама, или фотошоп гаф, но със сигурност по-наблюдателните коментатори отчетоха несъответствието. Имайки предвид факта, че Ким Кардашиян Уест често допуска такива гафове в снимките си, никой не е толкова изненадан.

По същото време Ким е на Бахамските острови, заедно с Клои Кардашиян, и пусна клипче, отново в Инстаграм профила си, на което се вижда как тя се натъква на диви прасета на плажа. Звездата е уплашена и гони прасетата, но те не разбират инструкциите ѝ. В поста си Ким споделя, че е била много изплашена.

Вижте тази публикация в Instagram.

Kim was scared

Публикация, споделена от Kim Kardashian Snapchat (@kimkardashiansnap) на

Вероятно защото преди време, на същия този плаж, познат като "Плажа на прасетата" на Бахамите, друга знаменитост - фитнес моделът Мишел Люин, беше ухапана от прасе по дупето.