Премиерата на филма "Вечните" събра звезди и почитатели на "Марвел" и киното у нас снощи в залата на Синема Сити, "Mall of Sofia". Уникалното филмово преживяване и неповторимата атмосфера на специалното събитие споделиха най-нетърпеливите зрители, сред които и популярни личности - хип хоп дуетът Павел и Венци Венц, актьорите Китодар Тодоров и Антон Порязов, Ваня и Евгения Джаферович, Павел Колев и Ицака, Къци Вапцаров и др.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Режисираната от носителката на "Оскар" Клои Жао грандиозна продукция изцяло предефинира познатата киновселена на "Марвел" и дава началото на нова ера, като отвежда зрителите на забележително пътуване през необятните простори на времето и пространството в търсене на отговори за това каква е цената на живота и какво всъщност означава да бъдеш човек.

Филмът тръгва от утре само в кината 3D, IMAX 3D и 4DX.

Снимка: Disco.bg и Форум Филм

"Вечните", в който Анджелина Джоли е злодейката Тина, в момента има премиери на много места в света, а актрисата го представи в големи столици като Рим, Лондон, навсякъде придружена от децата си. Това даже предизвика недоволство у Брад Пит, бившият й съпруг, който смята, че тя си прави реклама по този начин, чрез хлапетата им.

"Вечните" са най-новият впечатляващ екип от кино вселената на Марвел, които живеят тайно на нашата планета от хилядолетия. Но сега настъпва тяхното време. В ролите са още Ричард Мадън, Джема Чан, Кумейл Нанджиани, Лорън Ридлоф, Брайън Тайри Хенри, Салма Хайек, Лиа Макхю, Дон Лий Бари Киогън и Кит Харингтън.