Преди малко повече от седмица телевизия ВВС съобщи новината, че в пределите на публичен дом, намиращ се във Виена, ще бъде поставен имунизационен пункт, предлагащ на господата ваксина срещу 30-минутен безплатен интимен контакт с дама по избор или ваучер на стойност от 40 евро за посещение на сауната. След като информацията за своеобразната промоция, която ще важи в рамките на 4 часа всеки понеделник през ноември, обиколи света, превръщайки се в абсолютен хит и у нас, поп фолк певецът Константин реши да провери дали тя е достоверна.

"Отиваме да се ваксинираме", казва той във видео, което сподели от австрийската столица вчера в своя личен Инстаграм профил.

Вижте Константин и семейството му >>

От поста му става ясно, че изпълнителят на "Проблем" се намира там заедно със свои приятели. В кадрите се вижда как мъжете влизат в местен бордей, където за да се убеди, че е разбрал правилно, бившият участник в предаването "Като две капки вода" първо пита дали инжекциите наистина са в замяна на безвъзмезден половинчасов сексуален акт, който назовава като "сеанс", а след това казва, че иска да си постави не една, а три дози.

Няколко секунди по-късно камерата показва стая с приглушено червено осветление. В нея, на ръба на легло, е седнала жена, облечена само по бельо и със защитна маска на лицето, която държи в ръка неразпечатан презерватив, викайки: "Ваксина".

"Бате Коце, намерих докторката! Ще вляза пръв", казва негов познат зад кадър.

Разбира се, по всичко изглежда, че клипът е поредната шега, която известният с чувството си за хумор Константин си прави с последователите си в социалната мрежа. Звездата на "Пайнер" често обича да се майтапи на всякакви теми в публичното пространство, привличайки към себе си всеобщото внимание.

"Няма втори като теб!", "Цар си на щуротиите", "Велико" и "Голям смях" са само част от коментарите под публикацията му, написани от развеселените потребители на платформата.

 

Факт обаче е, че Константин е твърд привърженик на ваксините. Нещо повече, преди два месеца, заставайки очи в очи с Мариян Станков - Мон Дьо, той каза, че ако е бе министър на здравеопазването в България, то би наложил не само задължителна ваксинация на всички учители, служители на заведения и т.н., но и изискване на сертификати, по подобие на Запада. Е, очевидно управляващите у нас все пак са го чули...

"Не е приятно, но такъв е животът. Ясно е че болестта съществува. Имам приятели, които не са между нас. Притеснява ме фактът, че нашите управници се занимават с предизборна кампания вместо да мислят дали ще има живи избиратели. Трябва да се замислим за мерките", заключи тогава певецът.