Докато всички са вперили погледи в британската кралска фамилия и говорят за рождения ден на херцогинята на Съсекс, испанското кралско семейство се наслаждава на лятната си ваканция. В момента крал Фелипе VI и съпругата му - кралица Летисия, заедно с двете им дъщери - Леонор (на 13 г.) и София (на 11 г.), се намират в двореца Маривент, разположен в Плама де Майорка. Това е любимата им резиденция за отдих през август, а понякога и по време на великденските празници, която посещават, за да се отдадат на спокойствие, далеч от космополитния Мадрид.

Вижте снимки >>

Вчера аристократите позираха за семейни снимки, сред прекрасните градини на Маривент, известни с живописните си алеи, римските останки, фонтаните и спиращата дъха гледка към околността. Интересен факт е, че през 2017 г. градините на замъка, които в продължение на 40 г. бяха затворени за посетители, отново отвориха врати за широката публика и приемат туристи в 9 месеца от годината.

Наслаждавайки се на красивата растителност и зеленината, семейството изглеждаше не само сплотено, но и безкрайно щастливо.

Летисия беше въплъщение на нежността, облечена в деликатна бяла рокля с широки презрамки и принт на розови цветя, спускащи се по цялата ѝ дължина. В горната си част тоалетът, с дължина над глезените, стоеше по тялото, а полата му ефирно се разкрояваше. За да завърши цялостната си визия, Летисия бе избрала обувки на висока платформа. Кралят носеше бяла риза със зелени ситни флорални мотиви, която беше запасал в дънки.

По голяма вероятност кралското семейство ще бъде в Палма де Майорка до началото на септември, след което ще се върне към забързаното и натоварено ежедневие, съпътстващо аристократите.