Той може и да е една от най-големите холивудски звезди, но това не означава, че би подтикнал и неговите деца да са като него.

Да, става въпрос за Крис Хемсуърт.

Известният с ролята си в "Тор" актьор заяви, че макар най-голямата му дъщеря наскоро да се е снимала в продукцията вече, за него е по-важно тя да има детство.

"Искам да си изживее тези години, както трябва", уточнява той пред "ET Online". Според Хемсуърт има време за всичко. На този етап за малката приоритет било да се забавлява и да бъде дете в истинския смисъл на думата.

Въпреки това, дори и да не го послуша, той ще я подкрепи, пише "Page Six". Индия не за първи път участва във филми. Миналата година баща й сподели снимка в Инстаграм, на която показва как малката е на снимачната площадка на "Тор: Светът на мрака". "Тя е любимият ми супергерой", гласеше текстът на гордия татко.

И ако Индия бърза да върви по неговите стъпки, то Крис забавя малко темпото.

По-рано тази година актьорът откри, че има висок риск да развие "Алцхаймер". "Повечето избягват да говорят за смъртта", сподели той. "Когато обаче ни посочат, че тя може би ще настъпи по-рано, реалността потъва", допълва.

Вероятността от развитие на болестта го накарало да забави темпото с актьорската си кариера. "Довършвам това, което бях започнал...и се прибирам да почивам", заключи актьорът.