Кристи Бринкли е една наистина страхотна дама, която и на 67 години изглежда перфектно. Моделът сподели много интересно видео от рождения си ден миналата година, за да отбележи празника си днес. Както самата тя казва:

"Днес навършвам 50 за 17-и път!"

Вижте снимки на Кристи Бринкли >>

Във видеото, публикувано в нейния Инстаграм профил, Кристи вдига наздравица с нейното веган, органик, без никаква захар просеко, докато седи на селскостопанска машина, облечена в дънков гащеризон и с червена кърпа в косата.

Няколко дни преди това Кристи публикува кадър, на който се вижда, че е в отлична форма и в поста си казва, че обича рождените дни и изобщо не обръща внимание на числата. Макар че през последната година тя е била поставена пред сериозно изпитание.

Снимка: Официален профил в Instagram

"След като си счупих лошо ръката, рамото ми беше като "замразено". Не можех да правя Гледащо надолу куче (асана от йога), планк или лицеви опори. От друга страна състоянието не бедрото ми се влошаваше с всяка изминала година. След по-дълги разходки с колелото буквално куцах. Започнах да се чувствам ограничена. Все едно някой ми забранява нещо. Дори не смея да го кажа... чувствах се стара", пише Кристи.

Заради тази травма тя вече не може да бъде толкова активна, колкото ѝ се иска, но постепенно се е раздвижвала и сега отново се радва на обичайната си физическа активност и се чувства готова за всичко: "каране на колело, каране на ски, гмуркане и дори за по-голямо парче торта".