С половинката му Лучия ще наредят детска стая в началото на септември, месец преди термина й. Той избрал апартамент в полите на Витоша в близост до училище и детска ясла.

”Много искам да се появят в края на октомври и да са Скорпион. Тази зодия бележи страхотни хора”, сподели пред „Монитор” Лео Бианки.

След 10 дни той тръгвам на турне с Лора Караджова, Криско, Играта. "Лучия я командировам след 15 дни при майка й в Италия. Отсега обаче ми мърмори, че не обикаляме по магазините за памперси и биберони”, разказва Лео.

Лео имал предложения наследниците му да се родят в САЩ и да са американски граждани, но той отказал. Бебетата са заченати в Ел Ей и Ню Йорк, но таткото държи те да проплачат на родна земя и да са българи. „Аз съм си отдавна тукашен!”, казва Лео.

С Лучия не робуват на суеверието, че не трябва пазаруват дрешки, докато синовете им проплачат. „Е, как така! Бебенцата, като дойдат, тогава ще е сложно. Аз мълчах до третия месец, но ето че всички разбраха. Ние сме в ръцете на Господ. И той е добър към нас”, обяснява Лео.