Американският канал TMZ публикува в социалните си платформи смущаващо видео от Лос Анджелис, на което е заснето как Лейди Гага, обградена от репортери и папараци, пада на земята.

На кадрите певицата се насочва към колата си, подкрепяна от асистентката си. Холивудската звезда обаче пуска ръката ѝ, решавайки, че може да се справи и сама.

Вижте снимки на Лейди Гага >>

Но още на втората крачка, протягайки се да отвори вратата на автомобила, тя се препъва и се озовава на тротоара.

Действието стряска околните, които я питат дали е добре. Асистентката ѝ веднага се притича на помощ и помага на блондинката да се изправи отново на крака.

Секунди преди да спре записът, Гага се обръща към обектива и се усмихва широко, показвайки, че е невредима.

ТMZ си направи шега за сметка на изпълнителката като написа:

"Лейди Гага буквално отпразнува първия ден на есента"– думата за "есен" на английски също така означава и "падане".

Една част от почитателите ѝ коментираха, че според тях "инцидентът" се дължи на факта, че е пияна. Други защитиха идола си и написаха, че най-вероятно множеството светкавици са я заслепили, а трети изтъкнаха слънчевите очила, които е сложила макар да е вечер, като причина за препъването ѝ.

За последно певицата беше забелязана на музикалния фестивал "Daydream" в Пасадина, щата Калифорния, на който се появи сред публиката в компанията на сочения за нейна половинка - звукорежисьор Дан Хортън. Тогава тя демонстрира как се забавлява и танцува щуро в ритъма на изпълненията на "The Cure" и "The Pixies".