Мария Илиева, която прекара почивката между концертите си в Съединените щати, сподели снимка в официалния си Инстаграм профил, разкривайки кой я кара от град на град за участията ѝ от турнето "Всичко - най-доброто от Мария Илиева".

Вижте снимки >>

"Ако се чудите кой беше моят личен шофьор, сега е време да разберете", гласи закачливото послание към снимка, на която е в автомобил, а синът ѝ Александър е седнал в нейния скут и държи с малките си ръчички волана.

На кадъра усмихнатата брюнетка е облечена в дълга четна рокля с презрамки. Тя е завършила визията си с шапка с широка периферия в същия цвят и слънчеви очила, а мъникът носи сива раирана блуза с дълъг ръкав и съответстващо долнище и гледа към обектива, докато "върти" кормилото на луксозния Мерцедес.

Изображението събра хиляди харесвания, а последователите на изпълнителката в социалната мрежа не скриха възторга си от наследника ѝ.

"Много сладък шофьор", "Охооо вече имаш конкуренция на волана, ей голям сладур да ти е жив и здрав, голям да порасне" са само част от коментарите, редящи се под фотоса.

 

Други фенове споделиха впечатленията си от шоуто на Илиева.

"Бях там. Едно от най-хубавите ми преживявания. Единствена, неповторима и жестока Мария Илиева! Благодаря за изживяването!", написа една от почитателките ѝ.

Турнето "Всичко", което стартира на 9 юли в тазгодишната Европейска столица на културата - Пловдив, ще завърши на 22 октомври в зала 1 на НДК.