Все още е август и има време докато плажните ивици опустеят. Макар скорошния спад на температурите, сега градусите отново се покачват, а слънчевите лъчи греят ярко, позволявайки на хората да се припичат на пясъка... или поне онези, които се намират в близост до естествените водни басейни.

Вижте снимки >>

И ако една варненка не е на морския бряг, то тогава кой? Преди броени часове актрисата Деси Моралес, позната както от сериала "Четвърта власт", така и от някои холивудски продукции и театралната сцена, сподели снимки на колежката си Лорина Камбурова в официалната си Фейсбук страница.

На кадрите звездата от "Връзки" и "Скъпи наследници" си почива до сините води върху надуваемо розово фламинго. Красивата брюнетка носи изрязан черен бански в две части, разкривайки перфектната си фигура и показвайки дългите си крака. За да завърши плажната си визия, тя е сложила единствено слънчеви очила с "бъбрековидна" форма.

Зад нея се вижда един самотен джет, а съдейки по мократа ѝ коса, е съвсем възможно да е слязла от него, за да застане пред обектива на камерата.

Не става ясно дали Лорина почива в родната си Варна, или някъде около нея, но където и да се намира - със сигурност е на спокойно място, защото на кадрите липсват тълпи от хора, полегнали върху хавлиите си или плуващи към хоризонта.