В разгара на тазгодишното лято, когато по-голямата част от хората у нас се насочиха към плажовете на съседна Гърция, образувайки километрични опашки пред границата, Луиза Григорова и Мартин Макариев решиха да посетят родното Черноморие, за да отпразнуват третата годишнина от бракосъчетанието си. Тогава те се отправиха към Царево, където официално се врекоха в любов един на друг, но планът им съвсем не мина според техните очаквания и се наложи бременната по онова време актриса да остане на магистралата, на 70 км от столицата, чакайки своята майка да я прибере у дома, а след нейната поява, съпругът ѝ все пак реши да продължи пътя си към родното крайбрежие.

Сега обаче, шест месеца по-късно, звездата от "Диви и щастливи" все пак успя да стигне до морето, без значение, че вече е зима... Или поне така се води настоящият сезон, въпреки че температурите навън по-скоро конкурират пролетните градуси. Но това е съвсем различна тема. Да се върнем към брюнетката, която в момента се наслаждава на първата семейна почивка със своя малък наследник Бран.

Вижте снимки >>

Преди ден тя качи в личния си Инстаграм профил снимка от Созопол, с която спечели възхищението на своите последователи в платформата. Причината за това бе, че показа страхотна фигура под тънкото облекло, с което позира пред фотографския обектив, застанала на балкона на апартамента в курортния град, нает от нея и мъжа ѝ. На кадъра Григорова е облечена широко долнище на пижама, съчетано с бял потник с тънки презрамки, под който не носи бельо. Предизвикателно допълнение към тази картинка е факта, че с едната си ръка тя опъва дрехата напред, показвайки плоския си корем.

"Късни сутрини на декемврийското море...", гласи посланието към публикацията ѝ, събрала към момента повече от 4 хил. харесвания.

"Кога успя да отслабнеш толкова?", попита в коментарите един от почитателите ѝ.

"Най-красивата", включи се друг.

"Много си секси", заключи трети.

По-късно тя зарадва феновете си с още две изображения, направени на фона на разбиващите в пустия пясъчен бряг вълни, но на тях тоалетът ѝ вече бе съобразен с климатичните условия. За последните изображения, показващи, че с половинката ѝ предпочитат да се наслаждават на спокойствието, царящо далеч от популярните и актуални зимни дестинации, тя бе заложила на широк бежов пуловер, раиран сив панталон и топли боти в керемиден цвят.