Луиза Григорова и съпругът й Мартин Макариев отпразнуваха третия рожден ден на сина им Бран, като вместо пищно детско парти, което обичайно организират популярните личности у нас, те решиха да отбележат празника в по-тесен семеен кръг.

Актрисата сподели няколко кадъра от празненството, което се е състояло в столична пицария. На тях се вижда, че мъникът може и да се окаже с афинитет към готвенето, тъй като на публикувано от майка му видео Бран разточва тесто с ръце, облечен в престила и шапка като истински chef.

Снимки на Луиза Григорова>>>

"Три години най-искрената любов! Благодарна съм!", написа щастливата актриса към снимките, които публикува в профила си в Instagram, като думите й предизвикаха стотици мили коментари и пожелания.

Емоциите от рождения ден на сина й видимо владееха развълнуваната му майка в продължение на седмица. Само два дни преди празника тя зарадва почитателите си с кратко видео на момченцето й, в което има споделени кадри от раждането му до днес.

View this post on Instagram

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev)

"Как тече времето само! Остават два дни и моето малко бебоче, ще е момче на 3 годинки. Благодарна съм за всяка секундичка, прекарана заедно. Все по-добра компания си ставаме, истински приятели, Бран е чудесно дете, чудесно!", пише в част от текста Луиза.

View this post on Instagram

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev)