Много хора са на мнение, че най-хубавият етап в отношенията между двама души е тяхното начало, когато те все още се опознават един друг, откривайки всеки ден по нещо ново за човека срещу себе си, което неизменно ги привлича още повече към него, помагайки на искрите помежду им да прераснат в пламъци. Може би точно поради тази причина повечето златни класики от големия екран, в чийто сюжет любовта заема централно място, направлявайки действията на главните действащи лица в тях, се съсредоточава именно върху този период. Онзи отрязък от време, в който те с взаимна помощ намират начин да преобразят суровата реалност, превръщайки я в място, изпълнено с трепети и вълнения, вместо с терзания и притеснения, каквото сякаш все по-често се убеждаваме, че е, особено през последните няколко години.

Това обаче като че ли не е в състояние да помрачи щастието, споходило неотдавна Глория, чийто живот в момента се доближава точно до споменатите вече продукции, тъй като отскоро в него отново присъстват онези силни чувства, с които се счита, че са напоени стрелите на древноримския бог Купидон. Сам по себе си, за въпросното твърдение свидетелства фактът, че певицата показа мъжа до себе си, което за мнозина навярно прилича на съвсем обичайна, дори незначителна постъпка, но за нея всъщност далеч не е такава, понеже досега тя едва на два пъти е засвидетелствала привързаността си към някого пред света - първоначално с Илия Загоров, а по-късно и с Йордан Джермански.

Вижте кадъра >>

И макар тези два ѝ романса да не успяха да издържат на изпитанията на времето, достигайки до точката си на разпад, звездата на "Пайнер" очевидно е решила, че този е различен. По всичко изглежда, че според нея той разполага с всички необходими качества и предпоставки да избегне трагичната съдба на своите предшественици, преодолявайки трудностите и битовизмите, които обичайно погубват обичта... В противен случай тя надали щеше да направи настоящата си половинка публично достояние. И сигурно има пълното основание да го направи, все пак числото три носи късмет, или поне така твърдят. Дали обаче действително ще стане така, предстои да разберем.

Засега това, което можем категорично да кажем, е, че Примата на попфолка, както често я наричат, определено изпитва истинска наслада в обятията на партньора си. Тя се вижда и на втория общ кадър, който Глория публикува, откакто са заедно с по-младия от нея Добромир Добрев, връзката си с когото официално потвърди неотдавна в свое телевизионно интервю, в което разкри, че той е бизнесмен. Снимката, за която сега става дума, е направена в пределите на черноморския ни курорт Св. св. Константин и Елена, където в момента двамата са на почивка, преди началото на тазгодишните коледни празници, чиято традиция повелява да бъдат прекарани у дома със семейството. Явно са решили да откраднат малко време единствено за себе си, далеч от натоварените улици на столицата, по които всяка тяхна крачка ще бъде проследена от десетки, ако не и повече погледи, за разлика от безлюдното декемврийско крайбрежие, гарантиращо им много по-голямо уединение със своите пусти плажни ивици.

На изображението, което певицата сподели в социалните мрежи, а после по неизвестни причини реши да премахне, те позират за селфи на фона на един от най-луксозните комплекси там, чийто имидж е съставен от пет звезди. Любопитен факт е, че хотелът, разположен на първия линия, който предлага прекрасна гледка към безкрайния хоризонт, откъдето всяка сутрин изгрява слънцето, е само за възрастни, като в него не се допускат деца, както изрично е посочено в описанието на мястото по туристическите сайтове. На фотографията брюнетката е застанала плътно до своя любим, който я е обгърнал с една ръка, докато с другата държи телефона, заснемайки фотографията.

Преди седмица Добромир сподели в личния си Instagram акаунт първия си колаж с нея, потвърждавайки от своя страна отношенията им. Снимките, включени в него, на които той я прегръща и целува по бузата, са направени на една от снимачните площадки на видеото към предпоследната ѝ песен "Кадифе", излязла официално в началото на миналия месец. Именно оттам бе и кадърът, с който изпълнителката разкри, че отново е обвързана. На него мускулестият мъж ѝ поднася голям букет от червени рози, като е приковал в нея поглед, изпълнен с нежност, докато тя е обърнала своя към обектива, увековечаващ трогателната сцена.

Тогава един от първите коментари, появил се под поста, бе написан от Азис, който ги определи като красива двойка, а думите му наведоха всички на мисълта, че непознатият е новата половинка на колежката му. Така, вследствие на написаното от него, заваляха безброй пожелания за щастие, което да изпълни връзката им.

Часове по-късно редица родни издания вече тиражираха новината, че звездата отново е в плен на любовта. След първите материали по темата Глория премахна временно своята публикация, но след като пресата не се отказа да пише за "новия ѝ възлюбен", тя реши, че е излишно да я крие и отново я върна в акаунта си, където може да бъде видяна и до днес.