Мадалина Геня и Григор Димитров определено не се разделиха с най-добри чувства един към друг, което стана ясно от серията постове, които двамата си размениха в социалните мрежи.

Изглежда обаче румънската красавица е решила да върне нормалността в комуникацията им, като изненадващо поздрави бившия си любим за представянето му на тенис турнира "Мастърс" в Париж.

Снимки на Мадалина и Григор>>>

"Гордея се с теб" беше коментарът, който Мадалина написа към публикувана от нея снимка, на която Гришо вдига трофея за класирането си на престижното второ място, след като изгуби от шампиона Новак Джокович.

Припомняме, че само преди няколко дни Геня намекна каква е причината двамата с Димитров да се разделят. Тя публикува няколко пост сторита, в които написа, че е жена от висока класа и че няма да говори за лъжци и хора, които изневеряват. Мадалина обаче не спря до тук и обяви, че българският тенисист постига настоящите си успехи и благодарение на нея.

Снимка: Личен профил в Instagram

Преди време пък отново в социалните мрежи Григор намекна, че парите са застанали между тях, с което индиректно потвърди слуховете, че двамата са се разделили, след като красивата брюнетка му поискала сериозна сума, която да инвестира в моден бизнес, което той категорично отказал да направи.