Играчките са сред най-ценните притежания на едно дете, защото позволяват на частица от фантастичния свят, населяващ въображението му, да напусне своите предели и да оживее. Но в същото време тези предмети имат важна роля за формирането на неговата личност, за развитието на уменията му и спомагат за социализирането. Поне това е мнението на специалистите.

Вижте стаята >>

И ако приемем думите им за истина, то със сигурност наследниците на Ким Кардашиян и Кание Уест ги очаква светло бъдеще, защото техните родители са се погрижили да им осигурят истинска страна на чудесата, помещаваща се под покрива на дома им. Противно на всички очаквания, при цялата им слава и възможности, къщата на двойката не може да се мери по размери с мащабните имоти на техните звездни колеги.

Всъщност, почитателите им се чудят защо семейството предпочита да живее в двуетажна "минималистична" постройка, вместо да се шири в някой величествен палат (по холивудските стандарти), който със сигурност могат да си позволят.

Но както се казва - човек не трябва да съди за книгата по кориците ѝ. Оказва се, че макар жилището им да не сред най-огромните постижения на архитектурата, в него четирите им наследници разполагат със стая за игра, за която всеки малчуган мечтае.

В поредица от кратки видео клипове, споделени като истории в официалната ѝ Инстаграм страница, брюнетката наскоро позволи на своите фенове да надзърнат в това приказно помещение. Пързалки, сцена с музикални инструменти, кухня, павилион за сладолед и магазин за хранителни стоки... По рафтовете пък се редят колекции от пластмасови камиончета и плюшени животни. Не липсват и няколко къщи за кукли, чийто размер би позволил на всяко от децата ѝ спокойно да живее в тях, с други думи: къща в къщата.

Но освен за забава, малките Уест използват пространството с образователна цел. Именно там се съсредоточават върху уроците си, като за целта има обособена зона за домашни задачи. А когато приключат с писмените упражнения, те спокойно могат да се възнаградят с някои анимационен филм на домашната кино система, с която разполага стаята.