След като представи документалния си филм "Lo Que Era, Lo Que Soy, Lo Que Seré", разказващ за живота му, 25-годишният певец Малума реши да заведе 27-годишата си приятелка - моделът Наталия Барулич, на почивка в луксозна вила, разположена в живописния Кабо Сан Лукас.

Вижте снимки >>

Мексиканският курортен град, основан през 1917 г. като малко рибарско селище, днес е истински магнит за туристи от цял свят, привличащ ги с благоприятния си климат, красивите гледки, лазурните брегове, разкошните сгради, скъпите хотели и безбройните възможности за "водни" преживявания - от каране на сърф до гмуркане в Тихия океан. Удобства със сигурност не липсват на мястото, а сред част от забележителностите са Плажът на любовта, където се намира красивата естествената скална арка, разделяща морето на Кортес и Тихия океан, както и морските лъвове - целогодишни обитатели на местността.

На папарашки снимки, разпространени в интернет пространството се вижда, че двойката определено си прекарва добре в компанията на общи приятели. Кадрите разкриват, че докато Наталия се припича на слънчевите лъчи, певецът се забавлява, играейки тенис на маса само по плажни шорти. Между геймовете обаче той не пропуска да отиде до любимата си, за да си открадне нежна целувка за късмет.

След като прекараха известно време в Мексико, двамата решиха да удължат ваканцията си и заминаха за Хавайските острови. Именно от там са и последните публикации на фотомодела. На изображенията брюнетката изкушава с розов бански в две части и венец от цветя, висящ от шията ѝ.

Това бягство идва веднага след дебюта на документалната лента, разкриваща пътя към успеха и световната сцена на Малума.

"Филмът разказва толкова много неща, за които никога не съм мислил, че ще говоря, но със сигурност си заслужава. Благодаря на всички, че проявихте интерес към моята история. Надявам се да се вдъхновите и да осъществите мечтите си, както правя аз", каза в дебютната вечер изпълнителя, на която неотлъчно до него присъства и Барулич.

"Тя е изключително специален човек за мен. Много я обичам. Влезе в живота ми в точното време. За първи път хората знаят нещо за личния ми живот и това ме радва. Щастлив съм, че почитателите ми вече са напсно и тази моя страна. Аз се влюбвам, страдам и плача като всеки друг", разкри в свое скорошно интервю Малума, отговаряйки на въпроса какво означава за него Наталия.

В края на октомври м.г. двамата се бяха разделили за кратко, а като причина за решението им те посочиха желанието да се посветят изцяло на кариерите си, за да израснат като артисти. Но чувствата, които изпитват един към друг, се оказаха по-силни от стремежа им за професионално развитие и не след дълго те отново се събраха.