Мария Бакалова ще се снима в трилъра "Тела, тела, тела" заедно с Амандла Стенбърг, Пит Дейвидсън, Майхала Херолд, съобщи сайтът Deadline.

Режисьор на лентата ще бъде Халина Рейн. Подробности за сюжета все още не са известни, но запознати с проекта го описват като филм, разказващ за поредица от убийства. Продуцирането и финансирането се осигурява от компанията A24, която стои зад "Минари", "Лейди Бърд", "Нешлифовани диаманти", "Вади ножовете".

Вижте снимки на Мария >>

24-годишната бургазлийка беше сравнително неизвестна, докато Саша Барън Коен не я избра за ролята на Тутар в "Борат 2". Тя ѝ донесе ласкави отзиви от критиката и поредица отличия, включително и номинация за "Оскар" в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля. Във филма "Тела, тела, тела" ще бъде една от първите й главни роли, но тя вече беше избрана за участие в комедията на Джъд Апатоу "The Bubble" (Балонът).

"Толкова съм развълнувана да споделя с вас следващия си проект, от който ще бъда част. А24 благодаря, Халина Рейн за мен ще бъде чест да работя с теб!", написа Мария Бакалова на страницата си във Фейсбук с препратка към публикацията в Дедлайн.

Мария Бакалова публикува в Инстаграм снимки от фотосесия за британското издание на списание "GQ", което я поставя на корицата си, предава БТА. В придружаващата статия пише, че филмът "Борат 2" е забележителен не само със сцената с Рудолф Джулиани, но и с пробива на актрисата Мария Бакалова.