Певицата Мария Илиева се озова в Санта Барбара, Калифорния, където събира слънце и се подготвя за следващите концерти от турнето ѝ "Всичко - най-доброто от Мария Илиева".

Вижте снимки >>

41-годишната певица публикува снимки по бански в личния си профил в Инстаграм. Тя демонстрира изваяно тяло, като феновете забелязаха промяната във визията и още по време на концерта ѝ във Варна по-рано този месец.

Въпреки че тя винаги се е старала да поддържа добра линия със спорт, след раждането бе качила килограми, с които очевидно вече се е справила. Факт е, че Илиева е спортна натура и това пролича и по време на участието и в шоуто "Като две капки вода", където се справяше перфектно с интензивните танци, съпровождащи изпълненията на някои от образите, които ѝ се паднаха.

Сега Мария, която е написала, че се зарежда със слънце и енергия за турнето си, се е снимала с цял бански в черно с интересна кройка, с освен това се е наметнала небрежно и с пъстър шал. Илиева позира на фона на океана и палмите в небезизвестния град на брега на Тихия океан Санта Барбара.

Мария Илиева стана майка за първи път преди година и половина. Скоро след това тя сподели, че с бащата на сина ѝ Александър не живеят заедно. Певицата пътува почти навсякъде със сина си, но дали сега двамата са заедно в Калифорния, не става ясно от кадрите.