Майли Сайръс, чиито песни често оглавяват класациите, отпразнува 26-ия си рожден ден заедно с Лиъм Хемсуърт и семейството си.

Вижте кадрите >>

Изпълнителката на хита "Wrecking Ball" бе обградена от семейството си - баща си Били Рей Сайръс, майка си Тиш, сестра си Ноа и брат си Трейс, по време на празненството, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Лиъм публикува снимка на Майли, прегърнала кучето им и много разноцветни балони. Към кадъра той добави:

"Честит рожден ден на моето сладко момиче. Ти си моето най-голямо съкровище. Толкова съм благодарен, че си част от живота ми."

Били Рей Сайръс качи на страницата си в Инстаграм снимка, на която се вижда честването на празника на дъщеря му. Под нея той е написал "Благодаря за този миг".

Майли отпразнува рождения си ден, след като наскоро тя и 28-годишният Лиъм загубиха дома си в Малибу при пожарите в Калифорния.

"Съкрушена съм, че пожарите засегнаха района, в който живея - написа тя в Туитър. - Аз съм щастливка. Домашните ми любимци и любовта на живота ми ме успокояват, а сега единствено това е от значение. Домът ми бе разрушен, но остават свързаните с него спомени за семейството ми и приятелите."

Лиъм постна снимка на разрушения им дом и окуражи последователите си в Туитър да направят дарения на фондация в Малибу, която помага на пострадалите от пожарите в Калифорния. "Няколко дни бях с разбито сърце. Това е останало от къщата ни. Много хора в Малибу и околностите също загубиха домовете си", е написал австралийският актьор.

Изгорелият дом на Майли и Лиъм в Калифорния

Снимка: Официален профил в Instagram