Преди малко повече от година прекрасната София Вергара и съпругът ѝ Джо Манганиело станаха собственици на впечатляващо имение, намиращо се в престижния затворен комплекс "Бевърли парк", чиято стойност възлиза на 26 млн. щатски долара. Двойката обаче имаше сравнително кратко време да се порадва на луксозния си дом, преди той да бъде вандализиран от млад мъж, нахлул в него с взлом неотдавна. Макар че инцидентът се е случил навръх Деня на независимостта, честван в Съединените американски щати на 4-ти юли, за него стана ясно едва преди няколко часа, когато задокеанската преса потвърди информацията за случилото се чрез източник от полицията в Лос Анджелис.

Пред изданията той разказа, че когато служителите на реда пристигнали в жилището на знаменитостите, натрапникът все още бил в неговите предели, където го заварили да пише съобщения по наскоро пребоядисаните стени на помещенията със спрей. Освен това той използвал оранжева блажна боя, за да остави потребителското си име в социалните мрежи на различни места в стаите, надявайки се колумбийската актриса да се свърже с него.

Вижте дома на София и Джо >>

По време на ареста нарушителят обяснил на властите, че искал да привлече вниманието на звездата от комедийния сериал на телевизия ABC "Модерно семейство", тъй като по думите му тя била негова майка. София обаче има само един син - 29-годишния Маноло-Гонзалес Рипол Вергара, който от предишна нейна връзка, следователно няма как да има роднинска връзка със злосторника.

Съобщава се, че мъжът поема пълна отговорност за нанесените щети, съсипали вътрешността на къщата, равняващи се на приблизително 100 хиляди долара.

Колаж: Getty Images/Guliver Photos / Daily Mail

За щастие съпрузите, които все още не са повдигнали обвинения срещу младежа, не били в него, когато той е проникнал вътре, тъй като са решили да отбележат националния празник извън Града на ангелите. Когато разбрали за неприятната ситуация обаче, Джо веднага се качил в автомобила си и се върнал обратно.

Сградата, в която живеят Вергара и Манганиело, заема 1580 квадратни метра площ, а целият имот - 7.45 декара земя. Постройката, която е в тоскански стил, е заобиколена от зеленина и предлага спираща дъха панорамна гледка към Ел Ей, чиито многобройни светлини вечер конкурират обсипаното със звезди небе.

Имението разполага с шест спални, десет бани, масивна кухня с мраморни плотове, фитнес зала, домашно кино и просторна зала за събития. От своя страна приказният двор, през който минава уединена алея с маслинови дръвчета, е оборудван с басейн в средиземноморски стил, каменни фонтани, външна кухня и тенис корт.

Джо Манганиело

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Сред съседите на семейството са легендите на Холивуд - Дензъл Уошингтън, Силвестър Сталоун, Еди Мърфи, Марк Уолбърг, Род Стюарт и др. 

Предвид факта, че затвореният комплекс разполага с 24-часова охрана, която би трябвало да осигурява спокойствие на популярните личности, избрали да пребивават в него, остава под въпрос как мъжът е успял да мине покрай нея.