Меган Маркъл има рожден ден!

Херцогинята на Съсекс навърши 42 години и се очаква да отбележи важния момент със семейството си, без пищни празненства. Миналата година по това време също го отпразнува по-скромно.

Тогава Кейт Мидълтън и принц Уилям качиха в социалните мрежи пожеланието: "Пожелаваме щастлив рожден ден на херцогинята на Съсекс", в Туитър с прикачена нейна снимка от посещението ѝ във Великобритания няколко месеца по-рано. Чарлз и Камила също се включиха в платформата с поздрав: "Честит рожден ден на херцогинята на Съсекс!".

През 2021-а обаче бе грандиозно. Тогава Маркъл обяви инициативата си "40х40", насърчавайки хората да отделят 40 минути от времето си в подкрепа на жените, които се връщат на работа. За целта херцогинята помоли 40 известни спортисти, артисти и световни лидери да вземат участие с 40-минутно менторство по темата. Сред тях бяха Адел, Дийпак Чопра и Стела Маккартни.

Междувременно херцозите бяха забелязани да напускат "Tre Lune" в Монтесито в сряда вечерта, придружени от Мат Коен. Италианският ресторант е гореща точка за знаменитости - привлича популярни лица от ранга на Кевин Костнър, Кени Логинс, Кортни Кардашиян и Травис Баркър. "От това, което разбрах, те си прекараха приятно", казва източник пред "People".

Снимки на Меган Маркъл преди титлата >>>

Възможно е излизането да е в чест на Меган, макар че по традиция празнува рождени си ден със семейството. Впрочем това лято се навършват и три години, откакто тя и Хари се установиха в Калифорния, след оттеглянето им от висшите кралски роли през 2020 г. Вътрешен човек от семейството разказва за изданието, че за принцът това е "много различен" живот, който той "изглежда приема".

Въпреки разпознаваемостта им, техен близък казва, че се държат съвсем непринудено.

А по отношение на приоритетите им - сега Меган "просто иска да се съсредоточи върху децата си и живота в Монтесито".