Тайната чие творение ще бъдат роклите ще остане строго пазена до сватбата на 19 май. Месец преди голямото събитие източник от обкръжението на бъдещата кралска булка разкрива, че за церемонията в параклиса "Сейнт Джордж" на замъка Уиндзор Меган Маркъл е избрала "традиционна и елегантна" рокля, която ще смени с друго, по-ефектно творение за приема, организиран от престолонаследника принц Чарлз.

Вижте снимки на годениците >>

"Меган ще има две рокли - една за церемонията и друга за вечерния прием. Планът ѝ да се преоблече след церемонията с нещо по-ефектно и не толкова ограничаващо. Самата булчинска рокля ще бъде традиционна и елегантна", разкрива неназованият източник, цитиран от сп. "Венити феър".

За сватбената церемония с принц Уилям през 2011 г. в Уестминстърското абатство Кейт Мидълтън избра рокля на Сара Бъртън, творчески директор на модна къща "Александър Маккуин". На приема в Бъкингамския дворец булката, вече като херцогинята на Кембридж Катрин, се появи в изискана рокля от бял сатен с деликатен колан, отново сътворена от Бъртън, припомня изданието.