Българските латино-регетон крале Torino & Pashata, заедно с иконата на родната музика - Камелия, поднасят на публиката втория си съвместен проект - Casanova едва няколко месеца след суперхита им Plan B!

Сингълът, както и видеото към него, правят своята радио, ТВ, аудио и YouTube премиери днес, 07/12, в 19:00 ч. Колаборацията се издава от MUZE Music.

Тракът разбива всякакви жанрови граници и набляга на музикална стойност откъм ритмичност, танцувалност и максимум съответствие с времето от годината и знаковия Студентски празник. Написана от Torino & Pashata и известния български хитмейкър Светлин Къслев, песента е комбинация от установения латино стил на момчетата и така обичаните по нашите ширини балкански елементи.

Снимка: Muze Music

"Casanova е нашата втора колаборация с Камелия. За нас шансът да работим с нея е една огромна привилегия, защото тя е един от най-емблематичните български изпълнители; творец, на когото ние винаги сме се възхищавали" - споделят Torino & Pashata.

"За мен е удоволствие отново да работя с двама млади и успешни изпълнители като Torino & Pashata. Тази колаборация е вълнуваща и за трима ни. Нямам търпение да я чуете и видите." добавя Камелия.

Снимка: Muze Music