Водещата Мира Добрева отпразнува 47-я си рожден ден сред морските вълни. По този повод тя публикува в своя Facebook профил обширен пост, в който говори за това колко важно е общуването между хората и как се е променило то, но и доста провокативни снимки.

Вижте кадрите >>

"Разбира се, че мога да Ви кажа, че телефонът ми е прегрял от обаждания днес. Обаче не е. Колкото повече време минава, толкова по-малко позвънявания има на рождения ми ден. С всяка изминала година обаче се увеличават есемесите и електронните картички. Хората предпочитат по-кратката, по-лесна и по-неангажираща комуникация. Разбирам ги. И аз съм като тях. В годината едва ли има повече от двайсетина души, на които звъня за рождения ден. Времената се променят. И ние с тях...

Ценното обаче е това, че тези, които чух днес и тези, с които празнувам тук, са ми толкова скъпи, че не ги заменям за нищо на света!

Благодаря, че е това, което е. Стига ми.

Иначе благодаря на всички знайни и незнайни хора, които ме спират по улиците! Които идват до мен на шезлонга да си поговорим, с някои да се погушкаме, да ми споделят за трудния си живот в чужбина...

Благодаря за дребните подаръчета, за мен са големи жестове. Благодаря за букетите, изненадите на рецепцията на хотела.

Благодаря на чистачките, които са ми най-милички и честичко си споделяме човещинки! Благодаря на сервитьорите, управителите, масажистките, медицинските сестри!

Благодаря на хората, които ми се усмихват!

Вие сте вълшебството в този объркан, но така красив свят!"

Последователите на журналистката в социалната мрежа обаче са обърнали много повече внимание на снимките на Мира, на които тя е по бански, а на една от тях дори е свалила горнището си и свенливо прикрива тяло с ръце. Някои коментират, че Добрева е решила да пусне тези кадри, след като нейната колежка Гала се появи без горнище на бански по време на почивката си на Малдивите.

Вижте тази публикация в Instagram.

На острова всички помагаме

Публикация, споделена от ГАЛА / GALA (@gala_na_kafe) на