През миналата седмица актуалната Мис България - Радинела Чушева, спечели още едно отличие за визията си и си тръгна от 13-ата церемония по връчването на призовете "Секссимвол на България" със статуетка за най-сексапилна жена сред моделите, която прибави към короната за най-красива дама за 2019 година у нас.

Вижте снимки >>

След отличието брюнетката реши да се отдаде на почивка и днес се намира във прекрасния австрийски ски курорт Шладминг, където се издига величествената планина Планай. В миналото това е било съвсем обикновено миньорско градче, но днес е магнит за всички любители на зимните спортове. Нещо повече, през 2013 г. мястото бе домакин на световното първенство по ски дисциплини.

На снимките, които бившата адреналинка качи в Инстаграм профила си, се вижда, че тя се радва на топлите води във външния басейн на удивителния и луксозен "Bio-Hotel Stanglwirt", от който се разкрива чудесна гледка към планинските върхове, все още покрити със сняг. Чушева позира с гръб към обектива, но все пак е извърнала глава към апарата.

Ваканцията ѝ идва скоро след като на събитието за избор на тазгодишните секссимволи, провело се в столичен клуб, Радинела се присъедини към благотворителния търг за подпомагане на децата на отец Иван в с. Нови Хан, при когото попадат хора с трудна съдба, като младежи от домове, които след навършване на пълнолетие остават на улицата без подслон и поминък. За каузата Радинела предостави ръчно изработени картички от нейната майка, използвала различни материали и техники за тяхната направа.

Очевидно обаче тя не сметна това за достатъчна щедрост от нейна страна, затова реши да направи повече за дома за сираците "Св. Николай". Великодушието ѝ напълни целия багажник на автомобила ѝ с продукти от първа необходимост, които лично закара до малките получатели.

Тя сподели галерия от три изображения в своята лична Инстаграм страница, които разкриват покупките, които носи за дома при манастир "Св. Троица".

"Много мили и умни дечица!", е написала към кадрите, споделяйки личните си впечатления от срещата с младежите.

Снимка: Официален профил в Instagram