С разхлабването на ограничителните мерки у нас, страната ни постепенно започна да се връща обратно към своя нормален ритъм на живот - народът отново тръгна свободно по улиците на градовете и изпълни местата във външната част на заведенията. Освен това, благодарение на премахването на КПП-ата, много хора решиха да сменят пейзажа, отправяйки се към най-различни живописни места в държавата ни. А някой от тях дори се озоваха в истинска приказка, превърнала се в реалност под синьото небе...

Вижте снимки >>

Преди часове актуалната Мис България - Радинела Чушева, сподели в личната си Инстаграм страница три галерии със снимки от пътешествието из България, което е предприела тези дни. Бившата адреналинка от предаването "Господари на ефира" и настояща носителка на титлата за най-красива жена в родината ни е решила да замени шумът на натоварената столица със спокойствието, обхванало Черноморието преди началото на сезона.

Една от първите ѝ спирки по пътя към крайната цел бе величествения замък, който се издига в село Равадиново - недалеч от Созопол, и носи името "Влюбен във вятъра". С всяка година дворецът, построен във формата на кръст през 1996 г. от архитекта Георги Тумпалов, затвърждава позициите си като една най-посещаваните атракции, чиято красота привлича посетители от близо и далеч. Той е изграден от 20 хил. тона камък-мраморизиран варовик, специално придобит от недрата на Странджа планина, който променя цвета си в различните часове на денонощието заради следите от микродиаманти в състава му.

Реализираната детска мечта на Тумпалов, заела престижното трето място в класацията "European Best Destinations" през 2017 г., се простира на 20 декара и разполага с параклис, прекрасен парк с хиляди екзотични растения, изкуствено езеро, в чиито води плуват лебеди и страхотен шадраван - наподобяващ възхитителния Фонтан ди Треви в центъра на Рим.

Кадрите, които Радинела сподели в социалната мрежа, са заснети именно в пределите на това архитектурно бижу. За разходката си тя е заложила на къса бяла рокля, чийто десен е на червени череши в сърцевидна форма. Дрехата има V-образно деколте, надиплени къси ръкави, декоративен колан на талията и пола, падаща на плисирани етажи. Завършвайки визията си, тя се е спряла на широко червено сако с кожа на ревера, черна дамска чанта и сандали на висока платформа.

"Най-хубавото място", гласи посланието към публикацията ѝ, което е придружено от множество сърца.