Дори и във време като настоящото, когато ежедневието на всички хора преминава предимно в затвореното пространство на дома, в пределите на което дните сякаш се сливат, има определени мигове, носещи на човек известна доза радост. А когато тези моменти са свързани с любимите хора, тогава обстоятелствата сякаш избледняват, губейки своето значение, и биват изместени от появилото се щастие, изместващо фокуса от тежката ситуация, обхванала света.

Точно такова "бягство" от тягостната напоследък реалност имаше актуалната Мис България - Радинела Чушева, която наскоро отпразнува 50-годишния юбилей на своята майка, която е начален учител, но също така преподавател по история и география. Брюнетката сподели в официалния си Инстаграм акаунт две изображения, разкриващи на последователите ѝ в мрежата как двете дами прекараха специалния ден.

Вижте снимки >>

Те проведоха тържеството на огромен закрит балкон, чиято стъклена преграда допуска слънчевите лъчи в помещението. На първата снимка бившата адреналинка от предаването "Господари на ефира" е седнала на ратанов диван с меки бели възглавници, прегръщайки жената, дала ѝ живот, която държи огромен прозрачен балон, пълен с розови венчелистчета.

Радинела е облечена в сет от две части - топ и панталон с висока талия, чийто сив десен е на бели кръгове, който е съчетала с черни сандали на висок ток. Майка ѝ е заложила на сако в цвят пепел от рози и черен панталон.

Празничната декорация включва множество балони в различни форми, а част от тях изписват "Happy Birthday" и цифрата 50. Друга част от декорацията са вази с букети от живи рози, които се редят както на близкия плот, така и по земята. Наздравици за рождения ден те вдигат с вино - розе, чиято бутилка се вижда на единия кадър.

"Честит рожден ден, мамо!", е написала победителката в конкурса за най-красива българка за 2019-а година.

В свои интервюта Радинела е казвала, че именно майка ѝ е човекът, посъветвал я да учи в Румънския лицей в София, който тя е завършила, защото малко хора в страната владеят езика. Всъщност, тя владее още английски и испански език.

Чушева е споделяла още, че много обича да пътува до топлите и екзотични страни по земното кълбо, откривайки нови места, именно в компанията на своята майка, която миналата година е присъствала на конкурса за подкрепа.