Жената, превърнала се в еталон за женска красота, по който навремето всички мъже сравняваха останалите представителки на нежния пол, пристига в България тази седмица. Ако живеете в София и сте сред почитателите на все така пленителната и до днес Моника Белучи още от мига, в който сте я зърнали в "Дракула" или "Апартаментът", срещнал я с бившия ѝ съпруг Венсан Касел, то имайте предвид, че не е никак изключено скоро да я видите някъде из улиците на нашата столица.

Разбира се, както най-вероятно и сами се досещате, посещението на красивата италианка е свързано с работен ангажимент, а освен това тя у нас ще се присъедини към компанията на двама звездни господа в лицата на Гай Пиърс и Лиъм Нийсън.

Вижте снимки на Моника >>

Новината съобщи преди минути българският актьор, продуцент и бизнесмен Николай Ишков, който гостува на Деси Стоянова и Сашо Кадиев в предаването "Преди обед" по bTV. В ефир той каза, че пристигането на Моника е сигурно.

"Вчера разбрах, че ще имам шанса да присъствам на част от снимките в неделя", заяви другият гост Стойчо Розата.

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos

Трите холивудски знаменитости ще си партнират в трилъра "Спомени", режисиран от Мартин Кембъл, чието име се свързва с хитовата лента от поредицата за британския таен агент Джеймс Бонд - "Казино Роял". Сред останалите имена, които ще застанат пред камера, са по-малко известните им колеги Харолд Торес, Тадж Атвал и Рей Ферън.

Моника трябваше да дойде в страната ни още преди месец, когато всъщност започнаха снимките на продукцията, базирана на оригиналния нидерландски филм "Спомени на убиец", излязъл през 2003 г., но тогава визитата ѝ се отложи. За сметка на това по онова време останалите артисти успяха да заснемат част от сцените на заглавието на родното Черноморие. По всяка вероятност сега снимачната площадка ще се прехвърли в едно от киностудиата в София. Все още не е известно кога точно ще кацне Белучи.

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos

Сюжетът на "Спомени" разказва историята на Алекс Луиc, който е убиeц c рeпутaция нa диcкрeтeн пeрфeкциoниcт, в чийто образ се превъплъщава Нийсън. Кoгaтo oткaзвa поредната "мoкрa пoръчкa" нa oпacнa прecтъпнa oргaнизaция, той ce прeвръщa в тяхна мишeнa, а единственият възможен начин дa спаси живота си, е дa тръгнe cлeд oнeзи, кoитo желаят неговата смърт.

Aгeнтитe нa ФБР Винcънт Ceрa (Пиърc), Линдa Aмиcтeaд (Aтвaл) и мeкcикaнcкият рaзузнaвaч Угo Мaркec (Тoрec) са натоварени със задачата да рaзcлeдвaт редицата убийcтвa, за да разберат кой е човекът, стоящ зад тях. Следствието им все повече ги дoближaвa дo Aлeкc, нo вбecявa бoгaтaшкaтa Дaвaнa Cилмaн, която ще бъде изиграна от Белучи.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos