Съвсем наскоро прекрасната Джейн Сиймор отпразнува своя 69-и рожден ден, доказвайки на всички, че годините не са нищо повече от една цифра. Малко са жените на тази възраст, които могат да се похвалят с визия като нейната, при положение, красотата на актрисата е напълно естествена, защото тя не се притеснява от бръчките си и отказва да се подложи на разкрасителни корекции. Въпреки това времето е било абсолютно благосклонно към нея, запазвайки младежкия ѝ вид.

Вижте снимки >>

Личния си празник Джейн посрещна на десетата по ред благотворителна гала вечеря на фондация "Open Hearts", състояла се в хотел "SLS", Лос Анджелис, на която присъства заедно с половинката си Дейвид Грийн и своите деца - Катрин (38 г.), Шон (34 г.), близнаците Джон и Кристофър (24 г.) и доведената си дъщеря Джени Флин. Докато семейството позира за снимки на червения килим, застанало пред проблясващите светкавици на фотоапаратите, присъстващите не спираха да коментират факта, че звездата от сериала "Д-р Куин Лечителката" изглежда по-добре от наследниците си.

За специалната вечер тя бе избрала елегантна дълга рокля с тънки презрамки, чиято кройка следваше формата на тялото ѝ, разкривайки впечатляващата фигура на брюнетката. Дрехата, спускаща се до земята, бе обсипана с безброй сребристи пайети, но дори техният блясък не бе в състояние да отвлече вниманието на присъстващите от широката усмивка на Сиймор - израз на щастието ѝ, че навръх рождения си ден е в компанията на хората, заемащи специално място в сърцето ѝ.

По време на вечерята, организаторите не пропуснаха да честитят празника на Джейн и дори ѝ поднесоха огромен букет от цветя, с който успяха да я изненадат.

"Беше невероятна вечер! Благодаря на всички, които подкрепиха организацията. Какъв страхотен начин да отпразнувам рождения си ден", написа тя към галерия от изображения в своя Инстаграм, разкриващи различни моменти от събитието.

Истинското име на родената в Лондон актриса е Джойс Пенелъпи Уилхелмина Франкенбърг. Славата я връхлита с ролята ѝ на Солитер - едно от момичетата на Джеймс Бонд в лентата "Живей, а другите да умират", в който партнира на Роджър Мур, заместил Шон Конъри като Агент 007. Въпреки това тя остава запомнена като Микаела Куин, а за играта си в сериала получава награда "Златен глобус".