По принцип сме свикнали да виждаме снимки от детските години на популярните личности най-често на 1 юни, когато, провокирани от празника, те ги споделят в социалните мрежи, припомняйки си миналото. Понякога се случва да го сторят и покрай рождените си дни, показвайки на своите последователи промяната, която е настъпила във външния им вид с хода на времето.

И макар наскоро харизматичната синоптичка Натали Трифонова, изявяваща се и като водещ на предаването "COOLt" по bTV, да сподели в личния си Фейсбук профил няколко снимки от ученическите си години, за жалост поводът за поста ѝ далеч не е хубав.

Вижте снимки на Натали >>

На изображенията блондинката е в компанията на свой дългогодишен приятел, който преди дни е починал. Именно неговата кончина е причината красавицата да качи кадрите във виртуалното пространство, давайки гласност на болката и мъката, които изпитва.

"А бяхме деца... Помня как ме чакаше на пейката пред блока, за да си говорим с часове... Помня как ме пазеше като твоя сестра...Помня как ми се караше... Помня и всички наши весели вечери... Когато твой близък приятел влезе в Covid статистиката, това вече не е просто статистика... Почивай в мир, Мишенце! Толкова те обичам...", пише тя, отправяйки призив към всички да бъдат внимателни и да пазят здравето си.

В началото на месеца Натали навърши 30 години, като рождения си ден избра да отпразнува в космополитния Истанбул. Личния си празник тя отбеляза в компанията на своята вярна спътница в пътешествията си - майка си Ванина, която често я придружава в обиколките на любимите ѝ места.

За специалната вечер Трифонова бе избрала да облече ефектна бежова рокля, разкриваща дългите ѝ крака, които наред с ослепителната ѝ усмивка я превръщат в една от най-големите изкусителки на малкия екран.

Снимка: Официален профил в Instagram