Любовта прави хората щастливи - факт, напълно потвърждаващ се от всяка една снимка в профила на Симона Загорова, на която певицата позира заедно със своя партньор Даниел. На кадрите лицето на дъщерята на Глория е озарено от радост, каквато само преливащата в сърцето обич е способна да предизвика.

Вижте снимки >>

Нещо повече, връзката на момичето, което върви по стъпките на своята известна майка, но за разлика от нея се изявява в различен музикален жанр, и младия полицай се задълбочава с всеки изминал ден. Доказателство за това е, че навръх 24-я си рожден ден тя официално представи половинката си на своя баща. Преди часове брюнетката сподели в социалната мрежа няколко кадъра от борда на самолет, разкриващи как двамата с Даниел, сложили защитни маски на лице, пътуват на 10 хил. метра височина, изминавайки 2700-те километра до Стокхолм, където от години живее Илия Загоров.

"Живеем в прекрасен свят, пълен с красота, очарования и приключенство. Няма край на приключенията, които можем да изживеем, само ако ги търсим с отворени очи", гласи посланието към кадрите, което всъщност е цитат на някогашния политически лидер на Индия - Джавахарлал Неру, наричан още Пандит ("Ученият").

За последно изпълнителката на "Амазонка" бе в Швеция през ноември м.г., когато реши да изненада своя родител по случай 51-годишнината му. Сега, почти година по-късно, тя отново му гостува, но този път я придружава и приятелят ѝ.

По всичко личи, че Илия е харесал момчето и няма нищо против взаимоотношенията им със Симона, тъй като по-късно се появи техно общо изображение от автомобила на Загоров, на което всички са широко усмихнати, а на задната седалка се вижда и жената, с която музикантът е обвързан от дълго време насам.

Преди месеци редица родни медии писаха, че Глория не одобрява избраника на щерка си, а като причина посочиха, че звездата на "Пайнер" не коментира нито една фотография, на която наследницата ѝ позира заедно с Даниел. Само че сега тя опроверга това твърдение, поставяйки сърца към постовете ѝ.

"Красиви!", дори написа примата на поп фолка, както я определят, под снимка на Симона и гаджето ѝ, заснета в стокхолмски мол.

Симона представи за първи път мъжа до себе си през май т.г., оттогава сякаш двамата са неразделни. Той бе единственият, който присъства на дипломирането ѝ в Нов български университет, понеже родителите ѝ бяха възпрепятствани.