Не само Кейт Мидълтън се учи как да обработва снимки.

Джони Деп също стана за смях в социалните мрежи, след като качи обработен с Фотошоп кадър, на който позира с Робърт Дауни младши.

За да отпразнува наградния сезон на "Оскар"-ите и приятеля си, който спечели елитния трофей с изпълнението си в "Опенхаймер", Джони качи снимка в Инстаграм на тях двамата като по-млади. По-наблюдателните обаче заподозряха, че има нещо нередно във вече изтрития фотос. Те отчетоха, че Деп е "работил" върху стар кадър от 88-а, на който позират Сара Джесика Паркър и Робърт.

Оказа се, че актьорът е фотошопнал лика си върху Паркър, която позира до Дауни и реално такъв общ кадър на тях двамата не съществува.

След като публикацията породи множество коментари, повечето, от които подигравателни, Джони бързо премахна снимката от профила си. Това обаче не попречи на феновете му да пренесат дискусията в Х и да поставят под въпрос този ход на звездата, посочват световните осведомителни агенции.

На този етап Джони все още не се е изказал по повод твърденията за фотошопа. Но в профила си разкри, че с Робърт се познават "от милион години", а и неведнъж е споделял в интервюта, че Дауни е "единственият човек, на когото се възхищава толкова много".