Ако публикациите на потребителите в социалните мрежи можеха да оказват влияние върху климатичните условия, това напълно би обяснило нетипично високите за сезона температури навън. И в случай, че погледнем на снимките, изпълващи виртуалното пространството, като предвестници на времето, то те със сигурност вещаят едни горещи празници. Особено ако вземем под внимание кадрите на една от най-красивите жени, родили се по нашите ширини, а именно Диляна Попова.

Брюнетката е от онези дами, към които прожекторите сякаш сами насочват своите светлини, откроявайки ги от множеството. Истината е, че независимо как е облечена - предизвикателно или семпло, тя умее да привлича всички погледи към себе си, а ако реши да разголи плътта си, захвърляйки дрехите настрана, тогава става опасно... Особено за господата със слаби сърца.

Вижте кадъра >>

Но както се казва - думите не са достатъчни, трябват и доказателства. Именно като такова идва последното изображение, което светлооката хубавица качи в своя Инстафрам акаунт, предизвикало фурор сред представителите на силния пол, последвали страницата ѝ. Изображението, осезаемо покачило градусите в платформата, е качено без придружаващо го послание, но вероятно и да имаше такова - никой нямаше дори да го забележи, тъй като за зрителя е истинска мисия невъзможна да откъсне очи от черно-бялото изображение, заснето от фотографа Коко Кръстев.

На него звездата от "Завръщане" и "Останалото е пепел" за пореден път демонстрира огнения си сексапил, позирайки гола, разбира се, ако не броим ластичната лента на изрязаните ѝ бикини, както и високите предизвикателни мрежести чорапи над коляно, които е съчетала с ефектни черни кожени боти на висок ток с вериги и съответстваща барета с козирка и катарами за акцент. Провокативния ѝ външен вид се допълва от деликатни обеци, ръкавици с изрязани пръсти и каишка, минаваща през шията ѝ.

За кратко време поста ѝ събра над 5 хил. харесвания, а феновете ѝ изписаха множество комплименти и възхвали в коментарите под него. Имаше обаче и такива, които харесаха визията ѝ по-малко от другите.

"Красива си, но този тип костюми не ти отиват! Не е твоето облекло", написа един от потребителите.

"Аз май не се обличам така...", отговори му Попова, визирайки облеклата, които избира за ежедневието си.

"Коментарът ми е конкретно за тази снимка. Похвално е, че си една от малкото известни българки, които се обличат. Повечето решават да ходят полуголи", разясни той.

В коментарите се включи и актьорът Александър Сано, познат от филмите "Привличане", "Диви и щастливи" и др.

"Загърни се бе, ще настинеш", написа шеговито той, добавяйки сърце.