Казват, че любовта обичайно има навика да спохожда човек, когато той най-малко я очаква - в момент, в който е загубил вярата си, че някога изобщо ще я срещне. И точно когато е твърдо убеден, че окончателно е приключил с нейното търсене, готов да пренареди своите приоритети, съдбата изведнъж решава да се намеси, поставяйки на пътя му някой, олицетворяващ всички негови копнежи, който да преобърне целия му свят, променяйки възгледите му. Точно какъвто е случаят с Ненчо Балабанов, който допреди няколко месеца твърдеше, че се е съсредоточил изцяло върху професионалния си живот, оставяйки личния на заден план. Само че звездите като че ли приеха думите му като предизвикателство към тях, показвайки му, че техните планове са съвсем различни от неговите, запознавайки го с настоящата му половинка още на следващия ден.

Вижте снимки >>

Неотдавна актьорът обясни в "Шоуто на Николаос Цитиридис" повече за случилото се. През гостуването си там той разказа, че през миналия декември, малко преди за първи път да застане очи в очи с Катрин, е дал интервю, в което е заявил, че така и не е открил своята голяма любов. Ето защо се е отдал изцяло на кариерата си, работейки здраво. Освен това в тогавашната си медийна изява споделил още, че не се впускал във връзките си безразсъдно, преминавайки през различните ѝ етапи на бързи обороти, тъй като много внимавал. Да обаче часове по-късно, като същинско Коледно чудо, срещнал настоящата си партньорка, която е с 13 години по-млада от него.

"Все едно Господ ме чу и каза: "Така ли? Няма я тази голяма любов? Ето ти я на следващия ден. Прас!", каза най-добрият имитатор на Бойко Борисов през смях.

Редица родни медии писаха, че оттогава двамата са неразделни, радвайки се на времето, което прекарват заедно, а според някои отношенията им са толкова сериозни, че вече са заживели под един покрив. Дали това обаче е така, все още не се знае със сигурност. Факт е, че чувствата на някогашния участник в предаването "Като две капки вода" към Катрин са силни. Това личи и от публикациите му в социалните мрежи, където често качва техни общи снимки. Преди две седмици той ѝ честити 29-годишнината, пишейки: "Честит Рожден ден, Любов! Бъди все така прекрасна, усмихната и вдъхновена! Обичам те!"

Снимка: Официален профил в Instagram

За изгората му се знае, че е от Ловеч, но от много време насам живее в София, където всъщност е завършила висшето си образование в УНСС. Появиха се няколко статии, в които се твърди, че тя е независима жена, която работи като търговски консултант в една от най-големите автомобилни компании, чиито клиенти са корпорации, членове на международни организации, както и дипломати.

Снимка: Официален профил в Instagram