29-годишната Пейдж Спиранак неведнъж е определяна за едно от най-големите изкушения в спорта, при това с пълно основание. Нещо повече, ако преди няколко години тя бе взела различно решение от това да сложи край на своята кариера, отказвайки се завинаги от професионалните си изяви на игрището, навярно към днешна дата привлекателният ѝ външен вид вече щеше да е спечелил безброй нови привърженици на голфа.

Така де, нека бъдем напълно честни... Кой мъж би предпочел да гледа как представители на собствения му пол се потят, опитвайки се да отбележат точка в която и да е друга игра, ако има възможността да наблюдава как същото прави изкусителната американка от полски произход, докато неуморно размахва стика?

Вижте снимки на Пейдж >>

Не, че тя дължи популярността си на уменията си с него, въпреки че те навярно не са никак лоши... Само че кой ли изобщо знае дали това реално е така, при положение че надали в миналото някой е откъснал поглед от нея, за да разбере? Каквито обаче и да са способностите ѝ на зеленото игрище, не на тях Пейдж дължи своите над три милиона последователи в Инстаграм, абонирали се за страницата ѝ там, по-скоро за да гледат съблазнителните кадри, които качва в платформата, способни да предизвикат скандал и в най-стабилното семейство.

Положението определено не стана по-добре, след като привлекателната блондинка неотдавна направи признанието, че предпочита да не носи бельо на игрището. В свое интервю тя посочи, че то не ѝ е нужно, при положение че слага поли или къси панталонки, които имат "вградени шорти". Въпреки завидната си фигура и прелъстителните си извивки, тя не обича да се разголва прекалено, излагайки плътта си на показ.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Paige Spiranac (@_paige.renee)

Така например преди повече от година тя сподели публикация, в която разкри, че се е почувствала наистина неловко, обличайки блуза със сензационно деколте за друг свои пост по-рано. Естествено тогава никой не възрази срещу нейния тоалет, напротив, той определено се хареса, особено на господата, които изписаха множество комплименти в коментарите под поста ѝ, докато в тези на жените се питаше откъде могат да си купят същата дреха. Оттогава обаче Пейдж като че ли прецени, че ще бъде по-удачно да не слага подобни провокативни тоалети.

Само че и тези, спадащи в категорията "прилични", очевидно също не ѝ вършат работа, както съвсем наскоро стана ясно от неин клип, споделен в социалните мрежи, чиято цел бе да се извини на феновете си, че в последно време изпитва технически затруднения със звука на своя видео подкаст, който частично заглъхва или изцяло изчезва в последните му няколко епизода. Решила да си направи шега, за да омаловажи ситуацията, в настоящите кадри тя умишлено спира да говори, като вместо това започва да се преструва, че го прави. По време на безгласната ѝ постановка обаче, ципът на розовото ѝ спортно горнище започва постепенно да се разкопчава от само себе си, разкривайки все повече от пищния ѝ бюст. Няколко секунди по-късно той се смъква толкова надолу, че показва бельото, което носи под дрехата.

Снимка: Официален профил в Instagram

В даден момент, забелязвайки своеобразното дълбоко деколте, с което се е оказала пред камерата, Пейдж ахва изненадано, след което дърпа ципа нагоре, прикривайки наново гърдите си. Естествено, в коментарите много хора подложиха на съмнение, че случилото се е чиста случайност, но въпреки това никой не се оплака от него. Нещо повече, някои от потребителите на виртуалното пространство признаха, че не си спомнят как звучи гласа ѝ, защото всеки път, когато са гледали подкаста ѝ, са били прехласнати по визията ѝ.

Видеото можете да гледате тук:

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО