Всеки е имал своите малки неудобни моменти, предизвикали у него чувство на притеснение и смут. В това отношение абсолютно никой не е застрахован, защото всички сме просто хора, което означава, че невниманието и грешките не са ни никак чужди.

Но макар и да сбъркаме или по някакъв начин да се изложим, вместо притеснено да се оглеждаме за осъдителните погледи на очевидци, можем да си припомним, че няма съвършени хора и да приемем нещата с усмивка... Все пак самоиронията е "здравословна".

Вижте снимки >>

Именно в такава ситуация съвсем наскоро се оказа дъщерята на тв водещата Гала, която реши да погледне от хумористичната страна на обстоятелствата, и дори сама информира своите последователи в социалната мрежа за случилото се.

Преди часове, под формата на история в своя Инстаграм профил, Мари Будева качи селфи, на което показва как се приготвя за излизане. На снимката тя носи черен топ и се усмихва чаровно към обектива на камерата, заровила пръсти в току-що направената си прическа.

Вечерта ѝ със сигурност започва добре, но само 2 часа по-късно нещата малко се променят.

"Гримирах се, накъдрих се, стигнах в центъра и на първата крачка извън колата, се спънах и се пребих", гласи следващата ѝ публикация, към която е сложила и емотикон във формата на плачещо от смях човече.

Мари определено може да се надсмива над себе си и не се притеснява да сподели с почитателите си своите инциденти, защото очевидно знае, че когато паднеш, по-важното е да се изправиш и да продължиш напред.