Неотдавна в медийното пространство упорито започна да се носи мълвата, че след по-малко от година заедно, Тита е взела решението да сложи край на отношенията си с Недко Николов.

Тогава редица издания писаха, че причината, накарала певицата да се раздели с медалиста от републикански и международни състезания по смесени бойни изкуства, познат на ринга като "Българския Конър Макгрегър", е неговата ревност, която нараствала с всеки изминал ден. Някои сайтове дори изтъкнаха, че блондинката е решила, че не са един за друг, след като двамата се скарали жестоко на почивка в Пампорово.

Вижте снимки >>

Сега обаче изпълнителката на "Антилопа" показа на всички, че в цялата история няма и капка истина. Наскоро тя публикува в своя личен Инстаграм профил снимки, опровергаващи слуховете, че с разбито сърце отново е преминала в "отбора на необвързаните". Преди два дни Христина, както е истинското ѝ име, сподели кадър, на който държи за ръка своя любим. Нещо повече, изображението е направено в Египет, където в момента двамата се наслаждават на романтична ваканция, далеч от родните спекулации за връзката им.

Те са отседнали в луксозен комплекс, разположен в близост до курортното селище Хургада, познат днес още и с името Сакала. Някога, много преди да се превърне в истински модерен рай за хората от близо и далеч, градът е бил малко рибарско селце. Сега обаче, благодарение на над 20-километровата си чиста плажна ивица и рифове, нещата стоят по съвсем различен начин.

Селището, намиращо се на 500 км югоизточно от столицата Кайро, се дели на две части - стара и нова, а всяка от тях е способна напълно да омагьоса своите посетители. Едната разполага с впечатляващи автентични пазари, безброй магазини за сувенири и ресторанти с удивителна атмосфера, докато в другата се редят съвременни жилищни постройки и хотели, които могат да послужат за нагледен пример за лукса на 21 век.

Това обаче далеч не е всичко, защото в южната част на Хургада се издига легендарният дворец "Хиляда и една нощ", където всяка вечер се играят представления, пресъздаващи живота по времето на фараоните.

Преди часове Тита зарадва своите почитатели с още няколко горещи кадъра от престоя си, които значително покачиха градусите в социалните мрежи. На тях тя позира пред фотографския обектив по жълт бански костюм от две части, разкриващ пищните и женствени форми на съблазнителното ѝ тяло, по което редица представители на силния пол въздишат. На кадрите, разтуптели немалко мъжки сърца, визията ѝ се допълва от бяла ленена риза, принадлежаща на Недко, наред с козирка, подхождаща цветово на плажното ѝ облекло.