Ники Минаж, която се появи на корицата на новия брой на "Vogue", разказа за това как я е променило майчинството, за отношенията със съпруга си и творческата криза, а също така призна, че си е направила операция за намаляване на гърдите и сега има по-малко комплекси за външния си вид.

В интервюто, което даде за американското издание на модната библия, Ники е представена като "най-продаваната рапърка на всички времена", която "никога не е записвала песен, която да не е написана от нея". Пред "Vogue" певицата заяви, че според нея да бъдеш успешен човек е сложна задача: "Хората, които успяват в нещо, се опитват да го направят да изглежда лесно, но също така се борят с голям страх, че ще подведат хората и себе си. След като успееш, всичко, което кажеш, може да бъде използвано срещу теб."

През 2019 г. тя обяви, че ще се оттегля от сцената, за да даде приоритет на личния си живот, иначе казано - да създаде семейство.

Вижте снимки на Ники Минаж >>

Същата година се омъжи за приятеля си от гимназията Кенет Пети. "Тъй като познавам съпруга си от толкова дълго време, за нас е лесно да бъдем един с друг. Разсмиваме се, държим се безгрижно. И винаги повдигаме някоя стара история", признава Ники, чието истинско име е Оника.

Снимка: Getty Images

Тя сподели също, че дълбоко в себе си е вярвала, че "щом създаде семейство, просто ще загуби желание да се занимава с музика". Световните медии пишат, че още преди да стане майка е казвала, че щом дойде моментът би се съсредоточила само върху тази роля.