"И никой не разбра, отива си лятото, идва есента..." се пее в една прекрасна българска песен, която си тананикаме в края на всеки горещ сезон или когато за първи път видим листата на дърветата, оцветени в жълто.

И макар тук да сме се сбогували с лятото преди повече от месец, за горещата Никол Шерцингер горещият сезон едва сега приключва.

Тя го изпрати подобаващо с няколко снимки от плажа, които публикува в своя Инстаграм профил преди часове.

Вижте кадрите >>

"Довиждане, лято! Здравей, есен", гласи посланието на певицата към снимките, които я показват как крачи по брега в изрязан бански от две половини в бяло и червено.

Всъщност и през тази година, въпреки коронавирус пандемията, звездата успя да обиколи немалко горещи дестинации и то в компанията на своя любим Том Еванс. Още в началото на годината двамата бяха на романтична почивка в Мексико, прекараха първия си Свети Валентин заедно на красиво място в планината, а за 42-рия рожден ден на певицата отскочиха до Португалия.

Снимка: Официален профил в Instagram

После отново се отдадоха на красива почивка сред природата в "гордостта на Калифорния" - Националния парк Йосемити.

Никол Шерцингер и Том Еванс

Снимка: Официален профил в Instagram

Е, явно засега Никол е решила да закрие сезона на почивките и да посрещне есента, наред с ангажиментите си като жури в риалити формата "The Masked Singer".