Николета Лозанова винаги е в топ тенденциите и вече съчетава висшата мода с високите технологии на Samsung. Тя бе забелязана със смарт бижуто на годината в деня на световната премиера на новия сгъваем телефон Samsung Galaxy Z Flip. Моделът е дизайнерски, компактен и стилен, предизвикателен - точно като самата Николета. Той съчетава всичко, което е необходимо за една дама с усещане за лукс и с динамично ежедневие. Най-следваната инфлуенсърка на България се радва на инфинити дисплей (цели 6,7 инча в разгънато състояние), който обаче се побира във всяка дамска чанта или джобче на елегантен тоалет. Истинска иновация в дизайна и функциите, достойни за модните смартфон подиуми.

Вижте снимки >>

"Аз съм първата жена в България, която се докосна до новия Samsung Galaxy Z Flip и съм със страхотни впечатления. Най-голямото удобство се крие в сгъваемия стъклен дизайн, можеш да поставиш смартфона си във всяка чанта, напомня ми на луксозна пудриера. Новите технологии са едновременно лукс и необходимост за мен. Ето защо камерата на Galaxy Z Flip променя правилата на играта - буквално може да стои самостоятелно, за да заснемеш повече, в движение - от невероятни селфита, през групови снимки до кристално ясно съдържание в нощем режим по време на парти, например. Можеш да създаваш съдържание за социалните медии от най-добрия ъгъл, със свободни ръце и без да е необходим статив", сподели Николета Лозанова за новия си първокласен смартфон от Samsung.

Samsung Galaxy Z Flip ще се предлага в България в лимитирани бройки от 21 февруари 2020г., а цветовете са повече от предизвикателни - Огледално лилаво и Огледално черно. 

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, дигиталните уреди, мрежовите системи и хард памет, системите LSI, леярните и LED решенията.