Няма съмнение, че всяко дете желае рождения му ден да бъде специален, но за дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов, навършила преди ден 8 г., той надхвърли дори и най-смелите малчугански мечти. Събитието изглеждаше като истинска приказка, намерила място в нашата реалност.

Родителите на Никол определено не пощадиха средства в старанието си да ѝ организират великолепно тържество, което тя да помни за цял живот. Макар на него да не присъстваха други деца - приятели на момичето, заради настоящата ситуация, хубавият повод не загуби дори частица от своята магия.

Вижте снимки >>

Преди часове най-популярната носителка на титлата "Мис Плеймейт" у нас сподели в официалната си Инстаграм страница изображения и кратки видео клипове от личния празник на своето дете. На кадрите се вижда, че е обърнато внимание дори и на най-малкия детайл. Цялата украса, изпълнила огромната стая, бе в розов цвят.

По тавана на помещението се редяха безброй балони с хелий, чиито златисти ленти се спускаха чак до земята, където имаше още балони. Между тях бяха разпръснати вази с естествени цветя, сред които преобладаваха розите.

Най-впечатляваща бе огромната торта, изработена като въртележка с кончета, чиято специална поставка му позволяваше действително да се върти около оста си. Десертът беше богато декориран още и с множество захарни панделки, ангели и цветя, а в средата му стоеше надпис "Happy Birthday, Nicole", върху който бе поставена свещ във формата на осмица.

Около него бяха наредени още редица сладки изкушения като кексчета с тематичните бели кончета с розови гриви и близалки с флорална форма.

"Има в сегашно време, една малка-голяма принцеса... и нейната приказка на 8, изглежда така! "8" - безкрайност! Безкрайна обич и благодарност, че именно тя - Никол, е моето пораснало съкровище!", написа към една от публикациите си Лозанова.

Снимките събраха хиляди харесвания от последователите ѝ в социалната мрежа и голям брой коментари, към които се включиха и част от популярните дами на България.

"Бог да я пази!", пожела тв водещата Гала.

Попфолк певицата Мария, Диляна Попова и Велина - сестра на Николета, поставиха сърца към кадър, показващ на рожденичката, облечена в дълга бяла рокля без ръкави, носеща венец от цветя на главата си.

"В мига, в който получих теб - получих ВСИЧКО! Честит рожден ден, Никол! Ти ме научи, че има и любов за цял живот!", написа Валери Божинов в своя Инстаграм.

Думите му бяха придружени от снимка с дъщеря му, заснета по време на почивката им в Дубай през миналата година, на която футболистът отиде с тогавашната си половинка Биляна Дол, бившата си съпруга Николета и, разбира се, Никол.

Снимка: Instagram