17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тортата е на бартер срещу реклама , както и всички балони и джунджурии. И как кой изплюска тортата- на Николчето бащата като си доведе всичките жени и тамън ще стигне , даже ще е малко.

Кой ще изплюска цялата захар, като са в изолация?

горкото дете ........... ПОДЛОЖЕНО Е НА СТРАШЕН КИЧ :(

От кичозни родители-кич.

офффф и кво от това?

Няма такава показност, да не беше качвала снимки...ама как да се стърпиш?!? Само торта струва колкото една кола, сън не си спала да се наснимаш и изфукаш, а колко те е яд, че в домашни условия, а не в някое заведение със стотици “звезди”. Вземи пробвай някой път да направиш ТИ тортата, ето това ще е сензация! По-скромно и истинско! Децата имат нужда само от ЛЮБОВ!

Знаете ли колко деца не могат да си позволят да празнуват рожденият си ден.Колко бедни семейства има по света,но те са по щастливи от тези които се показват непрекъснато,бедни душици ,скрити зад маска и фалш.Какво сте вие,кои сте вие,повече ли струвате от другите .Защо не ни показвате стойностни хора,които са направили нещо добро за другите и света!!!!!!!Излагация!!!

Кой я изяде тази торта?!

Простотията няма граница и спирка.

Тъпо! Да е живо и здраво детето, то не е виновно, но... една кифла отглежда друга такава.

Да е живо и здраво детето. Но сигурно и гости са има ли по време на епидемия.

Пир по време на чума.

Николета Лозанова -Жалка жена . Неистове се стреми да се пледстави в образа на голамота аристократка , но за съжаление е един ПАРАЗИТ , живеещ на гърба на поредния будала .

Тя е преуспяла лека жена. Леки жени има безброй, но за болшинството от тях това не е източник на сериозни доходи. А и будалите не са будали, а извратени типове с перверзни желания. Взаимоотношенията им съответно са договорени и по-скоро търговски, отколкото паразит-гостоприемник.

Кой плаща всичко това?

Футболния съюз

Какво точно работи тази госпожа? Плаща ли данъци?

Голям праз , има и други дечица с рождени дни и то с родители къде , къде по достойни...

Няма лошо да се направи приказка за рожден ден... Но, когато в целия свят има проблем и хората гинат, като мухи ми се струва прекалено. Г-жо Лозанова, ако бяхте дарили тези пари за всички, които се борят с това щяхте да впечатлите хората. Огледайте си и си отворете очите и ушите и ще видите истинския живот. Похвалете се с това, какво изобщо сте завършила, коя книга сте прочели, а не ми парадирайте с посредственост и преходни неща. Дъщеря ви да е здрава, умна и честита!

Ако г-жа Лозанова прави всички тези неща, които препоръчвате, с тях ли е редно да парадира? Защото ако се "похвали", както се изразихте, съвсем логично е много хора да заключат, че това е само поза или парадиране. Така или иначе каквото и да прави Николета, хората, които не я харесват, няма да си обърнат мнението.

Книга: вероятно някоя на Коелю Завършила: вероятно Свищов, или Пернишкия, или Русенския , или някой от другите "елитни" университети у нас (макар, че сега не е рекла, не е завършила и медицина даже, опази Боже!)

И дъщеря ми имаше рожден ден миналия месец. Детето мина с домашна торта, само 5 балона с хелий и един банер за рд. Наложи се да отменим партито, но всяко от дечицата се обади по маминия месинджър и си изкара страхотно. Някои от подаръците намерихме пред вратата. Ето това е приказка, Николетке!

Прости същества като Лозанова или Илиана Раева трябва да бъдат глобявани всеки път със солидна сума ,когато постват снимки парадирайки с висок стандарт на живот и сумите да отиват за благотворителни цели. Много празноглави и плитко - скроени създания тия ЕЙЙ!!!

Повечето хора в тая държава няма какво да ядат ,а света се тресе от грипова пандемия и хиляди измират ,тая празноглава маймуна да поства снимки на торта за 8год и дъщеря,която струва повече от заплатата на някоо хора за цяла година!

cwetence

Тази пандемия няма нищо общо с грип. За останалото съм съгласна :) Бъдете здрави :)

Да е живо и здраво детенцето.Но не виждам какво правят снимките на голия задник на майка му на рождения му ден.Всички знаят коя е и как си изкарва парите, не е необходимо да ни го изтъквате.

Голям кич и едно голямо нищо.

Коя е николета лозанова? Може би съм невежа, но с какво е известна тази госпожа? Може би е открила нещо и помогнала на хиляди хора, може би е алтруист или нобелов лауреат, не знам....

Госпожата е известна с това, че си намира балами да я издържат. Толкоз.

кхъ кхъ кхъ БУАААААААА!!!

Пфффф

Поредното доказателство, че стил и класа с пари не се купуват. Даже и с много пари. Личи, че всичко на партито е МНОГО скъпо, но се забелязва една колосална претрупаност, преминаваща в откровен кич. Мярката тотално е премината. От толкова много елементи, детайли и финтифлюшки се чувстваш като на бит пазар. Макар и скъп, но бит пазар.

Хайде, моля ви се! Оставете на мен да знам що е кич! Николета просто си е мечтала като дете да работи в сладкарница и да украсява с шприц тортите с розов маслен крем. Е, сега почти изживява мечтата си:)))

Тортата е малко кичозна. Иначе да е живо и здраво детето, то не е виновно.

Това дете не изглежда щастливо на никоя снимка. Въпреки многото пари и кичозни партита.

То, горкото е красиво като мама и умно като тати!

Във “Франкфурт Алгемеинецеитунг” писаха, че след кризата едва ли ще има вече подобни гротесни статий. Бяха дали примерни с местните подобни звезди. Ах дано.

Ех, Георгий, тя крийзата отдавна я ийма, крийзи само да ийскаш, но статийтий не свършват, мен!

Пир по време на чума! Защо не дарихте парите за маски на бедните!

Ама те сигурно са се маскирали на партито, не се притеснявайте. Все пак Николета няма да позволи така лесно да се разбере, в чий задник са белите прашки (а дали са бели?) - все пак трябва да има малко интрига и радост за душата и за нея. Малката си се радва на тортата, балоните и играчките, а мамата - на други подобни работи.

Пир по време на чума. Да е живо и здраво момиченцето! Едно дете не е виновно за това какви и кои са родителите му.

Тази статия съперничи по неадекватност на брифингите на генерала!

Какъв е смисълът от такава торта в момент на карантина? Нима трима души ще могат да я изядат?

Видяхме тортата, да вади бележника да видим.

Те това е бъртдей!Кой изяде 100-килограмовата торта?

Дете, затрупано с кичозни предмети, многоетажна торта, която може би е само декор за снимка, букети, кой знае дали не са изкуствени, самота, празнота, показване на някакъв ,,лукс"......Къде е ,,приказното щастие",Николето? В просташката декорация, като от будоар на куртизантка?Детето ти е готово за психотерапия.И тогава ще си мнооого щастлива!

Скъпо и тъжно. Хубвият рожден ден, който едно дете, а и възрастен, никога няма да забрави е този, който е бил най-весел и забавен, а не най-скъп! Предполагам, че самата Николета е наприсала текста, та е наблегнала главно на украсите и почерпките. Докато много по-важна е атмосрефарата! Със сигурност детето щеше много повече да се забавлява и да се радва, ако заедно с майка ѝ бяха направили тортата за рожденния ден. Каквато могат, такава, но със сигрнуст торта, която няма да забави.

Смрадливи, нискостеблени плевели.

това ли е най важното сега компелксирано дете компелксирлани родители особено майката колко пъти дари на детски дом да могат и другите деца поне малко торта да имат това е родния хайлайф боклуци

Ама забавен детски празник са спретнали! Голяма веселба е паднала, личи си!

Луд умора няма

87 снимки? Вие нормални ли сте би??

Прав си, не са! Трябва снимките да са поне 200!

... и на цели 9 от 87 се вижда детенцето, което за съжаление не ми изглежда щастливо.

На такива като НЛО някой трябва да спре да им купува стоките и да се научат малко да работят, не да работят само с оная си работа. Ние ще си изучим децата, а утре на НиЛо детето измислената Прас Принцеса ще е новата плеймейтка, която ще печели хиляди. Такива като НИЛО са само за магистралата.

На едната снимка детето с тортата, на другата огъзената майка...

Кич и безвкусица, горкото дете! Това са парвенютата, нямат вкус и въображение. Осовен това са горди и публикуват този цирк за да го видят и други :)

Горкото дете! От толкова кич, сигурно не е разбрало за какво е там.

То личи за какво е било там. Доста е дебеличко.

Да е жово и здраво детето - има рожден ден. Но кое е наложило ЧРД и името му да са изписани на английски. И двамата родители ли са англоговорящи ли е само единият при смесен брак?

Стилистът на НЛ вероятно е доста извратен и импотентен, като гледам на какво е заприличала. Освен, ако целта не е "вдъхване на надежда" на дами-ветеранки в сексуслугите.

НЛ е станала страшна, чак се плаша като я гледам. Ужас направо!

женица има нужда от помощ, може да се види от всяка нейна снимка..

Защо я критикувате толкова силно , тя ви показва нещо положително и красиво в тези трудни времена. Грозните думи правят много по-лошо впечатление от красивия декор . И кой ви каза , че тя не дарява и не помага .

нищо красиво в това което ни пиказва, а само едно нещастно дете! Няма я пегръдката на мама и тати, усмивката до уши и пламъчето в очите! Само едни заучени пози, скука, и много, много фалш!

Какво ѝ е на Николета, само тя си знае какво ѝ е.

ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЕПИДЕМИЯ ТАЗИ ПЛАЩА ДА Я ПУБЛИКУВАТЕ ЛИ ДАНО ДА ИЗРАСТЕ НИКОЛ И ДА СТАНЕ СТОЙНОСТЕН ЧОВЕК А НЕ КАТО МАЙКА СИ

Никол е като от приказката Трите прасенца

няма как да стане това! Примера който вижда постоянно няма как да я направи стойностен човек! Жалко за детето, то няма вина....

С потрошениете пари за това празненсво на суетата... можеше да направи 1000 добрини на бедни хора.

*празненсво -> празненство, извинявам се за грешката.