През последните години Николета Лозанова и половинката ѝ Ники Михайлов изградиха традицията да посрещат рождения ден на футболиста извън пределите на България. Но този път пандемията от новия коронавирус осуети плановете им и те трябваше да се простят с обичайното пътуване до някоя далечна и екзотична дестинация, където да вдигнат наздравица в негова чест, само двамата.

Въпреки това, макар и в София, плеймейтката положи усилия да направи личния празник на половинката си наистина незабравим. И определено успя. Така през отминалия уикенд спортистът навърши 32 г. с голямо и бляскаво парти-изненада, състояло се в столично заведение, на което присъстваха неговите близки приятели и роднини.

Вижте снимки >>

Помещението, предлагащо красива гледка към храм-паметника "Свети Александър Невски", бе богато украсено с множество балони в черен и сребрист цвят, масите бяха аранжирани с орхидеи, а по време на тържеството се разляха общо 100 литра от френско шампанско.

Николета разкри на последователите си в социалната мрежа избрани мигове от партито и под формата на истории качи редица снимки и кратки видео клипове. За събитието тя заложи на сатенирана къса черна рокля на бели точки, която правеше впечатление с ефектните си диплещи се пандели, разположени на раменете, наподобяващи огромни цветя. Завършвайки визията си, тя се бе спряла на големи висящи обеци във формата на сърца, които бяха обсипани с камъни и перли.

"Ако обичаш, можеш да направиш всичко. Вече знаете, че мога да направя всичко", пише тя към един от кадрите, качени в личната ѝ Инстаграм страница.

Снимка: Официален профил в Instagram

Един от подаръците на Михайлов бяха изпълненията на любимата му певица Християна Лоизу, добила популярност у нас с победата си в четвъртия сезон на музикалното тв предаване "X Factor". Сред гостите бяха още и попфолк певицата Емилия и партньорът ѝ Жорж Башур. Разбира се, блондинката не пропусна възможността отправи няколко музикални поздрава към рожденика.

Лозанова бе поканила и голяма част от колегите от на любимия си от ПФК "Левски", дошли със своите семейства. Сред присъстващите беше и бащата на Ники - Боби, който вдигна тост за негово здраве и дори му помогна да духне свещите на забележителната 3-етажна торта. Върху десертът бяха изписани инициалите на Михайлов, както и номера под който играе за футболния клуб.

"Николета е моята любов още от детството. Спомням си запознанството ни, когато бях на 16 г. Тогава победихме в дербито срещу ЦСКА. След мача двмата се срещнахме на едно събитие, а няколко дни по-късно пихме кафе и после вече бяхме заедно. Бяхме двойка до първите ми дни във Твенте. Всеки от нас обаче тръгна по свой собствен път. Но когато отидох в Турция, отново се събрахме", каза преди една година Ники Михайлов.