Тържествата за посрещането на новата 2021 г. вече официално приключиха, което означава, че с тях неусетно отлетяха и почивните дни. В момента повечето хора се опитват бавно и мъчително да влязат отново в "работен режим", макар тайно да копнеят за още малко свободно време, за да се насладят на приятния климат навън, който няма да се задържи задълго, поне според синоптиците от малкия екран, предричащи, че още от утре температурите у нас ще се понижат, а слънцето ще се скрие зад тъмни буреносни облаци, от които над страната ще се изсипе дъжд.

Но надали метеорологичната прогноза, касаеща България, е от значение за Николета Лозанова, тъй като тя все още се радва на тропическия климат на Малдивите, брюнетката се намира заедно със своята половинка Ники Михайлов и дъщеря ѝ Никол. Носителката на титлата "Мис Плеймет" за 2006 г. спази личната си традиция да посреща утрото на 1-ви януари на някое екзотично място и в края на отминалия вече декември прелетя с близките си повече от 6 500 км, за да се озове на островната държава в Индийския океан.

Вижте снимки >>

Тогава тримата отседнаха във внушителния 5-звезден хотел "Six Senses Laamu, изграден от множество луксозни вили, навлизащи в тюркоазените води на естествения басейн, свързани за дълъг кей чрез собствен мост, а престоят им продължава и до днес. Откакто се намира на далечната дестинация, бившата водеща на предаването "Папараци" не спира да споделя с последователите си в социалната мрежа снимки от ваканцията си.

Първоначално тя качи кадър от банята, на който позира чисто гола в прозрачна вана, разположена до голям прозорец, разкриващ спираща дъха гледка към безкрайния океански хоризонт. По-късно тя публикува кадър, на който футболистът върви по крайбрежието, носейки я на рамо.

"Отвлечена в рая", гласи съпровождащото го послание.

В новогодишната нощ Лозанова показа на почитателите си и тоалета, с който е изпратила трудната и необичайна 2020 г. Тя се е спряла на къса черна рокля с дълбоко V-образно деколте, една от презрамките на която е оставила да се свлече по ръката ѝ, вървейки по въжен мост на обувки с висок ток. Ден след това в личния профил на Николета се появи фотография, разкриваща как еротичният модел се качва на палма, а скоро след това припича на плажа топлес.

Вчера тя за пореден път нагорещи страстите около себе си с кратко видео, за което стои пред обектива на камерата чисто гола, взимайки си душ.