Малко са въпросите, които измъчват човечеството, откакто свят светува, но все пак ги има... Навярно някой хора действително са прекарали редица безсънни нощи, опитвайки се да разберат кое се е появило първо - кокошката или яйцето. И макар да е вярно, че отговорът на тази дилема по никакъв начин няма да промени живота на когото и да било, човешкото любопитство, което и без друго не признава граници, просто не е в състояние да намери мир и спокойствие, докато не разгадае неизвестното.

Така например, Нина Добрев реши да поразсъждава над друга тема, която от край време разпалва дискусии между представителите на силния пол, а именно - Има ли значение размерът? Преди броени часове актрисата с български корени публикува в личната си Инстаграм страница галерия, съдържаща две забавни изображения, провокирали последователите ѝ в социалната мрежа да споделят своята гледна точка.

Вижте снимки >>

"Дебат, стар като времето... Има ли значение размерът? Или нещата опират до това как го използваш. Говоря за лимони. Очевидно...", гласи закачливото послание към кадрите на звездата от "Дневниците на вампира", които към момента са получили над 1 милион харесвания.

На тях тя позира пред фотографския обектив в супермаркет, като в ръцете си държи два лимона. Единият цитрусов плод е със съвсем нормален размер, другият обаче спокойно би могъл да скрие главата на брюнетката, ако тя го постави пред лицето си.

Навярно изображенията не са актуални, тъй като на тях Нина е облечена в дълго зимно палто и носи ръкавици, освен това нито един посетител на магазина не носи защитна маска, но това съвсем не бе от значение за почитателите на холивудската знаменитост. Повечето жени, коментирали публикацията ѝ, потвърдиха резултатите от редица проучвания през последното десетилетие, пишейки, че размерът определено е важен.

Някои от потребителите обаче проявиха не по-малко добро чувство за хумор от това на Добрев.

"Същественото е как правиш... Очевидно говоря за лимонада", пише един от тях.

В момента Нина Добрев е романтично обвързана с трикратния олимпийски шампион по сноуборд Шон Уайт. Слуховете, че двамата имат връзка започнаха още през март т.г., но се потвърдиха едва 2 месеца по-късно, когато в Интаграм акаунта на екранната Елена Голбърт се появиха техни общи кадри, разкриващи как, заради социалната дистанция, подстригва в домашни условия спортиста.

Нина и Шон Уайт

Снимка: Официален профил в Instagram

В края на този август двойката бе заснета от папараци по време на почивката си в прекрасния Тулум, намиращ се в Югоизточно Мексико, обхващащ развалините на някогашен град на маите. На фотографиите ясно се вижда, че любовта между тях е в своя апогей.