За едни августовските дни са топли, но за други са направо горещи. Скорошни снимки на актрисата с български корени Нина Добрев направо нажежиха виртуалното пространство, разкривайки на почитателите ѝ мигове от романтичната ѝ мексиканска почивка с нейната настояща половинка Шон Уайт. Той е трикратен олимпийски шампион в сноуборда. При подготовката си за олимпиадата през 2018 г. претърпя контузия на лицето и се наложи да му направят 62 шева.

Слуховете, че двамата имат връзка започнаха още през март т.г., но се потвърдиха едва 2 месеца по-късно, когато в Инстаграм страницата на звездата от "Дневниците на вампира" се появиха техни кадри, разкриващи на последователите ѝ как, заради социалната дистанция, подстригва в домашни условия спортиста.

Вижте снимки >>

Сега обаче те изобщо не крият любовта си, която е в своя апогей, съдейки от папарашките кадри, направени в прекрасния Тулум, намиращ се в Югоизточно Мексико, обхващащ развалините на някогашен град на маите., На изображенията заснети на лазурния бряг на Карибско море, не напразно носещ името плаж "Рай", брюнетката и любимият ѝ се наслаждават на всяка секунда, която прекарват заедно, а щастието е ясно изписано по лицата им.

Нина е заложила на оранжев цял бански за 148 британски паунда на марката "L*Space" с дискретно V-образно деколте, подчертаващ прекрасната ѝ фигура, заради която нейните почитатели са на мнение, че спокойно може да изпълни една от главните роли в евентуално продължение на култовото предаване от миналото "Спасители на плажа". Завършвайки външния си вид, тя се е спряла на слънчеви очила с кръгли стъкла, чийто цвят кореспондира на облеклото ѝ, наред с чифт обеци тип "халки".

Когато не играят волейбол по крайбрежието заедно с приятелите си, с които ги придружават в тяхното пътешествие и отдих, Нина и Шон се възползват от прохладата на морските вълни. На някои от фотографиите се вижда как той я носи на гръб, смеейки се, а други разкриват размяната на интимни ласки в кристалните води на естествения басейн.

"Двамата си пасват идеално, тъй като са хора със свободен дух. Чувстват се конфортно един с друг, а освен това се подкрепят на професионално ниво. Имаха късмет, че прекараха карантината заедно, понеже това бързо ги сближи", споделя източник на сп. "Us Weekly".