По традиция първите месеци от всяка година са времето, когато родните популярни личности бягат от ниските температури в България, отдавайки се на екзотични почивки по тропиците. Но вместо да замине за някой остров, където да прекара дните си на крайбрежната ивица под слънчевите лъчи, Нора Недкова реши да замине за Италианските Алпи.

Вижте снимки >>

В малкото градче Ливиньо, разположено на 1816 м надморска височина в северната част на Ботуша, все още е зима и снежна покривка се стели по всички 78 ски писти с обща дължина от 115 км. Сезонът там започва от декември и приключва чак през май.

На първите кадри, които плеймейтката сподели преди броени дни в личния си Инстаграм акаунт, тя позира на фона на заснежените планински възвишения, чиито върхове постепенно избледняват, обгърнати от мъгла. На снимките тя носи черен кожен панталон с висока талия, жълта блуза с яка тип "поло" и дебело шушляково яке, чиито десен е на бели и черни букви. Визията ѝ се допълва от плетена шапка и скиорски очила.

И макар повечето туристи да посещават "Малкия Тибет" (име, дадено на региона заради спокойствието, царящо навред), за да карат ски или сноуборд по склоновете, блондинката предпочете да се качи на шейна, теглена от хъскита.

"Беше невероятно преживяване", гласи посланието към галерия от изображения отпреди ден, разкриващи разходката ѝ с впряга от кучета сред приказните гледки.

Ливиньо се намира в сърцето на Алпите, само на 20 мин. с кола от швейцарската граница. Неговият квартал Трепале, издигнат на височина от 2 250 м, е най-високото целогодишно заселено място в Европа. Освен с красотата си, курортът е известен и с факта, че е безмитна зона, което ще реше, че цените на стоките са дори по-евтини от тези в Бълария.