Истина е, че личният живот на популярните личности, без значение от сферата, в която се изявяват, винаги е вълнувал хората с далеч по-голяма сила, отколкото тяхната кариера или професионални постижения.

Вероятно точно това е и причината тези дни медийното пространство да бъде залято с повече заглавия относно предполагаемата нова връзка на Григор Димитров, в сравнение с тези, отразяващи първата му победа на корта в Ню Йорк, след 176-дневна пауза без спортни прояви... Разбира се, преди отпадането му от турнира Western & Southern Open, случило се преди часове.

През последните дни редица медии писаха, че първата ни тенис ракета е намерил своята нова муза в симетричното лице на 23-годишния модел от палестински произход Бела Хадид, която през изминалата година бе обявена за най-хубава жена в света, тъй като чертите ѝ отговарят точно на 94,35% от идеалния стандарт за физическа красота.

Вижте снимки на Бела >>

Изданията подчертават, че двамата са се запознали по време на шоуто на модна къща "Dior", която дъщерята на бизнесмена и милиардер Мохамед Хадид е рекламирала неведнъж. Твърди се, че именно там спортистът за първи път е бил запленен от нейното обаяние. Сега, като претекст за твърдението, че между двамата прехвърчат искри, се посочва факта, че Димитров харесва всяка една публикация на Хадид в Инстаграм - нещо, което досега не е правил за никоя друга представителка на нежния пол, независимо дали е имал отношения с нея или не.

Освен това, медиите приеха изображенията, показващи Бела на тенис корт, които тя публикува преди седмица, за сигурен намек, че двамата се срещат. Нещо повече, на една от фотографиите до нея стои мистериозен мъж, чиято глава обаче остава скрита за зрителя, понеже е извън кадър. Това веднага привлече вниманието на редица сайтове, изразили съмнението си, че не е изключено мъжът всъщност да е Григор, който дава уроци на брюнетката, макар телосложението му реално да не съответства с това на българина.

Още един повод за слуховете за техния романс е, че в миналото името Бела по една или друга причина е свързвано с известни спортисти, макар че от 5 години насам единствената ѝ сериозна връзка е с рапъра The Weekend, с когото ту се събират, ту се разделят. Според източници на американската преса тя все още не е преодоляла чувствата си към музиканта, въпреки че поредният край на взаимоотношенията им бе преди месеци.

Въпреки всичко малко вероятно е между Григор и Бела да има любов, но човек никога не знае. Ако между тях действително има нещо, то рано или късно целият свят ще разбере.